Szerintetek megtudom csinálni? Észrefogják venni?
Figyelt kérdés
Nemsokára fogok felvételizni, és álltalában itthon zenét hallgatok amikor gyakorlok rá (Quimby, Placebo, The Baseballs, Hiperkarma) ... és mindig nagyon felpörgök tőlük :D arra gondoltam, hoyg felvételin becsempészem a fülhallgatómat.. a suliba nem szokták észrevenni amikor zenéthallgatok :D talán ott se vennék észre :D mellé nem stresszelnék szerintem annyit. Ti megcsinálnátok?2011. jan. 8. 20:54
1/10 anonim válasza:
én is most felvételizek
de nem hiszem hogy megengedik ott nagyon szigorúak
2/10 anonim válasza:
Szerintem inkább ne, mert ha észreveszik, akkor neked annyi :D
3/10 anonim válasza:
Hát ha lebuksz akkor úgyis aztfogájk,hinni,hogy puska és nem arra fognak gondolni,hogy nyugtató zenét hallgatsz :D
Szerintem ne kockázztas,nem éri meg..de te tudod.
4/10 A kérdező kommentje:
Hát lehet.. de annyira jó lenne... amikor zenét hallgatok 20-30 perc alatt végzek egy feladatlappal, és mindig 45 pont felett vannak.. amikor eg nem hallgatok akkor me gegyfolytába a zidőt nézem, és szenvedek
2011. jan. 8. 21:00
5/10 anonim válasza:
háát.ott szigoruak,meg ott jobban figyelnek erre. ennyiböl azt is gondolhatják,hogy puskázol,mert meghallgatni nem fogják :S
6/10 anonim válasza:
vagy tanuld meg,és énekeld közben :D
7/10 anonim válasza:
Semmiképp nem szabad bevinned és hallgatnod. Én tavaly felvételiztem, szerencsére fel is vettek..Az iskola ahova járok, nagyon szigorú, figyelnek a "csalókra" nagyon vigyáznak a hírnévre is..és mondták, hogy érettséginél is az összes telefont ellenőriztetik, előtte az egész iskolát átkutatják, nehogy valaki csaljon..Mondanom sem kell, hogy a rendőrség is be van avatva stb.. Szerintem ugyan ez van a felvételik előtt is.. Ne kockáztass :S Nem éri meg.. Ott olyankor nagyon nagy a csönd, és simán hallatszik.. Nem éri meg. Inkább dúdold, vagy járjon a fejedben a dallam..És a próbafelvételiket ezentúl zene nélkül old meg. :) 13L
8/10 anonim válasza:
ird fel a kezedre sztem a szám szövegét és amikor olvasod,odaképzeled mintha szólna a zene...-.-" tudom hogy ez hüjén hangzik de énis szoktam ijet,nekem bevállik...és ha azt hiszik puska,megmutatod a kezed...és látni fogják hogy csak a dalszöveg...
9/10 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek inkább nem csinálom :) :D de a kézre felírós ötlet az nagyon jó :). Majd lehet megcsinálom :) Köszönöm a válaszokat :)
2011. jan. 9. 16:18
10/10 anonim válasza:
sztem.ne énis most felvételizek.
nagyon szigorúak ha észreveszik neked véged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!