Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek megtudom csinálni?...

Szerintetek megtudom csinálni? Észrefogják venni?

Figyelt kérdés
Nemsokára fogok felvételizni, és álltalában itthon zenét hallgatok amikor gyakorlok rá (Quimby, Placebo, The Baseballs, Hiperkarma) ... és mindig nagyon felpörgök tőlük :D arra gondoltam, hoyg felvételin becsempészem a fülhallgatómat.. a suliba nem szokták észrevenni amikor zenéthallgatok :D talán ott se vennék észre :D mellé nem stresszelnék szerintem annyit. Ti megcsinálnátok?
2011. jan. 8. 20:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

én is most felvételizek

de nem hiszem hogy megengedik ott nagyon szigorúak

2011. jan. 8. 20:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább ne, mert ha észreveszik, akkor neked annyi :D
2011. jan. 8. 20:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha lebuksz akkor úgyis aztfogájk,hinni,hogy puska és nem arra fognak gondolni,hogy nyugtató zenét hallgatsz :D

Szerintem ne kockázztas,nem éri meg..de te tudod.

2011. jan. 8. 21:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát lehet.. de annyira jó lenne... amikor zenét hallgatok 20-30 perc alatt végzek egy feladatlappal, és mindig 45 pont felett vannak.. amikor eg nem hallgatok akkor me gegyfolytába a zidőt nézem, és szenvedek
2011. jan. 8. 21:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
háát.ott szigoruak,meg ott jobban figyelnek erre. ennyiböl azt is gondolhatják,hogy puskázol,mert meghallgatni nem fogják :S
2011. jan. 9. 11:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
vagy tanuld meg,és énekeld közben :D
2011. jan. 9. 11:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp nem szabad bevinned és hallgatnod. Én tavaly felvételiztem, szerencsére fel is vettek..Az iskola ahova járok, nagyon szigorú, figyelnek a "csalókra" nagyon vigyáznak a hírnévre is..és mondták, hogy érettséginél is az összes telefont ellenőriztetik, előtte az egész iskolát átkutatják, nehogy valaki csaljon..Mondanom sem kell, hogy a rendőrség is be van avatva stb.. Szerintem ugyan ez van a felvételik előtt is.. Ne kockáztass :S Nem éri meg.. Ott olyankor nagyon nagy a csönd, és simán hallatszik.. Nem éri meg. Inkább dúdold, vagy járjon a fejedben a dallam..És a próbafelvételiket ezentúl zene nélkül old meg. :) 13L
2011. jan. 9. 14:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
ird fel a kezedre sztem a szám szövegét és amikor olvasod,odaképzeled mintha szólna a zene...-.-" tudom hogy ez hüjén hangzik de énis szoktam ijet,nekem bevállik...és ha azt hiszik puska,megmutatod a kezed...és látni fogják hogy csak a dalszöveg...
2011. jan. 9. 16:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek inkább nem csinálom :) :D de a kézre felírós ötlet az nagyon jó :). Majd lehet megcsinálom :) Köszönöm a válaszokat :)
2011. jan. 9. 16:18
 10/10 anonim ***** válasza:

sztem.ne énis most felvételizek.

nagyon szigorúak ha észreveszik neked véged.

2011. jan. 9. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!