Mi a véleményetek a facebookról? Fent vagytok? Nem vagytok függők? (:
van,egy héten egyszer megnézem és kész.
15/L
Énis nagyon sokáig azon az elven voltam,hogy nekem azért nem lesz fészem,aztán mikor felregisztráltam magam mindenki írt,hogy hátte itt?? meg ilyenek.
Szerintem hasznos.
Van ismerősöm/rokonom is aki Yorkban él aztán velük is inygen tarthatom a kapcsolatot meg szerintem tök klassz dolgok vannak rajta..
nincs olyan ami zavar,most miért zavarjon pl a csillámpóni alkalmazás??Nekem aztántökmindegy,hogy más mit csinál rajta.. :D
Nekem bejött..meg az,hogy belehet jelölni egymást képeken azis jó,mert feltudtam venni a kapcsolatot nagyon régi ismerőseimmel (még ovodából)..
pedig csak 15 vagyok..xd
Én pont úgy vagyok vele, mint az első válaszoló! :)
13,5/L
Fennt vagyok,és én is kezdem azt érezni,hogy túlzásba viszem.Ha nem mehetek fel egy napig,akkor tökre kiakadok,hogy 'vajon mi történt'.Mert ott értekezek mindenkivel minden fontos dologról.
Suliban ha unalmas az óra,akkor fészen írogatunk egymásnak.Vicces mikor végignézek a termen,és a 27 emberből kb 4figyel,10 alszik/rajzol/néz ki a fejéből a többi meg nyomja a pad alatt a fészet.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!