Marcsi1998 kérdése:
Az osztálytársaim kiközösítenek. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Oda megyek hozzájuk csevegni és ők elmennek vagy elküldenek2011. jan. 7. 22:11
11/13 Lost.Star. válasza:
Derísd ki Mit !! És Olsd le őket :D:D
12/13 anonim válasza:
Nem tudom hogy van-e oka annak hogy ilyenek veled.De ha változtatni szeretnél akkor meg kell próbálnod odamenni valamelyik normálisabb osztálytársadhoz (ha van ilyen)és tőle segítséget kérni (hátha beszél a többiekkel és nem lesznek veled ilyenek).Ha ez nem jött össze akkor kérj segítséget az o-főtől.Én is ilyen helyzetben voltam (vagyok).Megpróbáltam mindent de végül nem sikerült beilleszkednem. (engem nagyon sokat csúfoltak 1. osztálytól kezdve.hogy miért azt nem tudom. talán mert más volt a stílusom, én jobban szerettem a nálam idősebbekkel lenni(elég gyakran szüleimmel és barátaikkal))Végül már annyira nem bánom hogy nem lettem én is olyan nagyképű divatmajom mint a többi lány.Elkezdtem érdeklődni az olvasás iránt (amikor nagyon egyedül éreztem magam akkor a könyvtárossal beszélgettem). Azóta rengeteget olvasok. Ez lett a hobbim. És ha jobban belegondolok...ha nem közösítenek ki, akkor nem kezdtem volna el olvasni, és nagyon sok szép történetről lemaradtam volna. Úgyhogy bármennyire is hülyén hangzik, így utólag (persze régen sokat sírtam miatta) már inkább örülök hogy így alakult az életem:) 15/L
13/13 anonim válasza:
Sz*rd le őket!
Vagy fordulj az of- hez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!