Nagyon megijedtem. Itt tényleg ez megy? (lent)
Tegnap olvastam először ezt az oldalt, és teljesen ledöbbentem.
A lányom 15 éves, 2 hete költözött hozzám, eddig az apjával élt 2 éves kora óta Németországban. De külföldre kellett utaznia, ezért úgy döntöttünk, hogy ezentúl én nevelem a lányunkat. Eddig kb 3-4x beszéltünk egy héten,nagyon hiányzott, de ritkán látogathattam meg, ezért a kapcsolatunk körülbelül nullával egyenlő. Hazajött, megláttam, sírtunk egy sort, és azt kell mondjam ilyen aranyos KISLÁNYt én még nem láttam. Kedves, tisztelettudó, stb.
Aztán véletlenül erre az oldalra tévedtem, és sokkot kaptam,. Szexre még csak gondolni sem gondoltam 18 éves koromig, főleg nem orálra és hasonlókra. És lehet hogy én burokban élek, de álmomban se gondoltam volna hogy itt már 13 éves lányoknak barátjuk van, és 18 éves korukig már végigment rajtuk a fél város. Elhatároztam hogy beszélni fogok erről a lányommal.
Kiderült hogy van barátja, 17 éves, 1 éve járnak, és szinte kinevetett amikor azt kérdeztem hogy szűz-e. Nem az. Segítsetek :( Ez tényleg normális???? :'(
41/N
Ne ijedj meg, sajnos ez már lassan normális. Örülj hogy egyáltalán elmondta, azért arra kérdezz rá hogy a védekezéssel tisztában vannak-e. Szerintem próbálj pozitivan hozzáállni, nehogy elriaszd ezzel a témával (mármint ha negativan beszélsz vele). Jobb ha ezeket a továbbiakban is megbeszéli veled.
Én sem értek egyet ha 13 évesen már vki nem szűz, én 13 évesen még csak a kézfogásnál, puszinál tartottunk. De sajna ez van, ilyen a világ.
Sajnálom, manapság ez van. Beszélj vele sokat a fogamzásgátlásról, okosabbat úgysem tehetsz.
30/N
én 15 éves vagyok és még én is csak a kézfogásnál és a puszinál tartok....
hát vannak durva dolgok mostanában főleg h ha egy 13 éves egy 18 évessel jár...ezen mindig ledöbbenek
én normálisnak tartom magam de néha kezdem azt gondolni hogy elég régimodin viselkedek h
uristen 15 éves vagyok és még nem volt komolyabb kapcsolatom....de nemnagyon érdekel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!