Lányoknak és fiúknak miért lesz kötelező több suliban is a matrózblúz ünnepségekre? Általános iskolában hülyeség, nem?
Nem tudom, hogy mit kell hisztizni egy matrózblúz miatt, kibírod azt az egy napot, nem ?
Amúgy ez az "egyenruha".
"01-06 12:10"
Én HMG-s vagyok és 11-es.
Amúgy belül is fel lett újítva a sulitok vagy csak kívül? :)
ma 12:59
Ááá csak kívülről h jól mutasson :D belülről meg nem annyira rossz... akk te nem is vagy messze :D hányszor fenyegettek meg a tanárok h ha nem tanulsz átkerülsz a szembe szomszédba? XD
hű, ez aztán komoly probléma. Amikor én gyerek voltam úttörő egyenruha volt kötelező ünnepségekre és gimiben matrózblúz.
Egyébként pedig vannak országok, ahol iskolai egyenruha van és kötelező abban járni mindennap. Ja de köpeny kötelező volt. Persze ezek elitiskolák, amik ezzel különböztetik meg magukat a pórnépképzőktől.
De szerintem egy olyan helyen, ahol még az ünneplőruha fogalma is ismeretlen nem fognak nagy dolgokat elvárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!