Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányoknak és fiúknak miért...

Lányoknak és fiúknak miért lesz kötelező több suliban is a matrózblúz ünnepségekre? Általános iskolában hülyeség, nem?

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 18:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy mit kell hisztizni egy matrózblúz miatt, kibírod azt az egy napot, nem ?

Amúgy ez az "egyenruha".

2011. jan. 6. 16:52
 12/18 A kérdező kommentje:
Jó, gimibe oké. De azért áltisiben minek kell?
2011. jan. 9. 09:25
 13/18 anonim ***** válasza:

"01-06 12:10"

Én HMG-s vagyok és 11-es.

Amúgy belül is fel lett újítva a sulitok vagy csak kívül? :)

2011. jan. 9. 12:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Általában azért találnak ki egy bizonyos kötelezően viselendő ruházatot, hogy kiiktassanak bizonyos problémákat. pL A 14 éves 8. évfolyamos lánynak a fehér blúz fekete szoknya sokszor a fenekét alig takaró szoknyának becézett rongydarabot és a haspólót jelenti.
2011. jan. 9. 13:28
 15/18 anonim ***** válasza:

ma 12:59

Ááá csak kívülről h jól mutasson :D belülről meg nem annyira rossz... akk te nem is vagy messze :D hányszor fenyegettek meg a tanárok h ha nem tanulsz átkerülsz a szembe szomszédba? XD

2011. jan. 9. 14:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja de most jut eszembe h a tornatermet azt megcsináltuk a 40éves évfordulóra :D de mást nem.
2011. jan. 9. 14:03
 17/18 anonim ***** válasza:

hű, ez aztán komoly probléma. Amikor én gyerek voltam úttörő egyenruha volt kötelező ünnepségekre és gimiben matrózblúz.

Egyébként pedig vannak országok, ahol iskolai egyenruha van és kötelező abban járni mindennap. Ja de köpeny kötelező volt. Persze ezek elitiskolák, amik ezzel különböztetik meg magukat a pórnépképzőktől.

De szerintem egy olyan helyen, ahol még az ünneplőruha fogalma is ismeretlen nem fognak nagy dolgokat elvárni.

2011. jan. 9. 14:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Nálunk Pécsen mindenkinek kütelező a fehérblúz v. matrózblúz, még a fiúknak is!
2011. jan. 10. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!