Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok! Ti hogyan kezelitek a...

Lányok! Ti hogyan kezelitek a koripályán leszólító fiúkat?

Figyelt kérdés

Barátnőimmel csak simán korizunk, ők meg bevágnak elénk és megeresztenek valami idióta köszönést-.-" Vagy húzzuk vissza a cipőnket és megkérdezik hova megyünk... De ez akkor a legrosszabb, mikor feltűnően egy fiúval vagyok ott! Pl. fiúmmal korizunk csak szépen kézenfogva eljön közöttünk egy ilyen barom és köszön egy "helló csajszi"-t:S Ti ez ellen mit szoktatok tenni, vagy mit javasoltok?

13L

2011. jan. 5. 12:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Küld el őket,nem értem mi ebben a bonyolult,ha a fiúddal vagy nem lehet őket elküldeni vagy micsoda?

Annyit mondasz,hogy hagy márbékén! ennyi. :)

2011. jan. 5. 21:12
 12/19 A kérdező kommentje:
De ha a pályán vannak 70en, abból 35 ilyen hülyegyerek. Eddig kb. 5 gyereket győzött meg a fiúm, hogy van még párszáz lány, úgyhogy akadjon le. De ha csak csajok vagyunk max. 1 órát tudunk maradni, mert nagyon idegesek leszünk már tőlük-.-"
2011. jan. 5. 21:31
 13/19 anonim ***** válasza:
56%

Meg szoktam mutatni az öklömet (+ csúnyán nézek) és közlöm, hogy ezt fogom a torkodba dugni a fogaidon keresztül ha nem kopsz le. Általában ennyi elég.

És az sem hátrány, ha a barátaim nem nyeszlett kis giliszták és kiállnának értem ha kéne, bár eddig még nem volt rá szükség. Nem vagyok préda-tipus.

Szerintem kisugárzás kérdése az egész, és itt nem arra gondolok, hogy vonzó vagyok-e, hanem hogy mit üzenek a viselkedésemmel, az egész valómmal. Még a két gyerek szülése után is rendszeresen füttyögnek pl a munkások az árokból meg hasonlók, még akkor is előfordul, ha éppen az egyiket a babakocsiban tolom, a másik meg lobog utánam a kezembe kapaszkodva..., de 1 vicces vagy élces félmondat a részemről általában elveszi a jelenet élét. És persze az sem árt, ha kényes helyzetben az ember megtudja őrizni a lélekjelenlétét.

Egyszer , úgy kb 15 éves koromban a boltból sétáltam hazafelé és két srác jött szemből egy mopeden, már messziről füttyögtek és visszafordultak mögöttem, hát ahogy megelőztek, a hátulülő rácsapott a fenekemre. Én meg lendületből utánuk küldtem a szatyromat, benne 2 kiló só meg egy nagy konzerv... akkorát döndült a hátán hogy öröm volt hallgatni, majdnem le is esett, meg a kismotor is kacsázott pár méteren. Hehe, szerintem napokig viselte a nyomát a suttyója.

Aztán pár hétre rá találkoztam velük (gyalog voltak), és már jó előre és szép hangosan köszöntek.

2011. jan. 5. 23:03
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem épp nyeszlett giliszták a haverjaim, hokisok, már nem nagyon megyek nélkülük korizni mert nincs kedvem hallgatni a füttyögéseket meg a beszólásokat
2011. jan. 6. 09:28
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
csak nekem van olyan érzésem,hogy feltűnési viszketegsége van a kérdezőnek?
2011. febr. 2. 22:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz velük, előbb-utóbb az okosabbaknak leesik, hogy nem érdekeled őket, a hülyéket meg sokkal jobban idegesítené, mintha beszólnál, hogy "hagyjál békén"! Ők is szépen lassan lekopnának.
2011. febr. 3. 10:30
 17/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) Amúgy rájöttünk barátnőimmel, hogy van mégegy koripálya a városban, igaz, az nem olyan nagy, nekünk jó:)
2011. febr. 3. 17:21
 18/19 anonim ***** válasza:
74%
mit kell ezen nyavalyogni? komolyan hatalmas problémáid vannak. és nyilván adsz rá okot hogy ilyenek legyenek veled. ha még is odamennének, ordíts rájuk hogy HIV fertőzött vagy. aztán hagyd ott őket, na.
2011. febr. 3. 19:44
 19/19 anonim ***** válasza:
khm. Amúgy ha ilyen feltűnően vagy egy fiúval, akkor a fiúnak illenek ám támadni, védni a nőstényét. :D
2011. febr. 3. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!