Lányok! Ti hogyan kezelitek a koripályán leszólító fiúkat?
Barátnőimmel csak simán korizunk, ők meg bevágnak elénk és megeresztenek valami idióta köszönést-.-" Vagy húzzuk vissza a cipőnket és megkérdezik hova megyünk... De ez akkor a legrosszabb, mikor feltűnően egy fiúval vagyok ott! Pl. fiúmmal korizunk csak szépen kézenfogva eljön közöttünk egy ilyen barom és köszön egy "helló csajszi"-t:S Ti ez ellen mit szoktatok tenni, vagy mit javasoltok?
13L
Küld el őket,nem értem mi ebben a bonyolult,ha a fiúddal vagy nem lehet őket elküldeni vagy micsoda?
Annyit mondasz,hogy hagy márbékén! ennyi. :)
Meg szoktam mutatni az öklömet (+ csúnyán nézek) és közlöm, hogy ezt fogom a torkodba dugni a fogaidon keresztül ha nem kopsz le. Általában ennyi elég.
És az sem hátrány, ha a barátaim nem nyeszlett kis giliszták és kiállnának értem ha kéne, bár eddig még nem volt rá szükség. Nem vagyok préda-tipus.
Szerintem kisugárzás kérdése az egész, és itt nem arra gondolok, hogy vonzó vagyok-e, hanem hogy mit üzenek a viselkedésemmel, az egész valómmal. Még a két gyerek szülése után is rendszeresen füttyögnek pl a munkások az árokból meg hasonlók, még akkor is előfordul, ha éppen az egyiket a babakocsiban tolom, a másik meg lobog utánam a kezembe kapaszkodva..., de 1 vicces vagy élces félmondat a részemről általában elveszi a jelenet élét. És persze az sem árt, ha kényes helyzetben az ember megtudja őrizni a lélekjelenlétét.
Egyszer , úgy kb 15 éves koromban a boltból sétáltam hazafelé és két srác jött szemből egy mopeden, már messziről füttyögtek és visszafordultak mögöttem, hát ahogy megelőztek, a hátulülő rácsapott a fenekemre. Én meg lendületből utánuk küldtem a szatyromat, benne 2 kiló só meg egy nagy konzerv... akkorát döndült a hátán hogy öröm volt hallgatni, majdnem le is esett, meg a kismotor is kacsázott pár méteren. Hehe, szerintem napokig viselte a nyomát a suttyója.
Aztán pár hétre rá találkoztam velük (gyalog voltak), és már jó előre és szép hangosan köszöntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!