Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy tetszik az Evelin név?

Hogy tetszik az Evelin név?

Figyelt kérdés
Kort, és nemet is írjatok lécci!
2010. dec. 29. 14:56
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

nekem tetszik csak nehogy úgy írjátok hogy EVELYIN mert az borzasztó!!!!!:D

am egyik oszt.társam jut eszembe róla,akivel jóba vagyok

14/L

2010. dec. 29. 15:39
 12/32 anonim ***** válasza:
77%
Már a győzike show előtt is egy cigány lány jut róla eszembe. Nekem nem tetszik. Bocsi.
2010. dec. 29. 15:41
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem tetszik, és nem Győzike miatt..

13/L

2010. dec. 29. 15:43
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Én nem kötöm Győzikéhez, egyik kedvenc nevem.

Én nekem vagány, de mégis okos, és egy egész szép lány jut róla eszembe (egyik volt osztálytársam, egyik legjobb barátnőm volt).

14/l

2010. dec. 29. 15:54
 15/32 anonim ***** válasza:
82%

elismerem a Győzike miatt nem tetszik. ez olyan, mint amikor látod, hogy egy embert leszúrnak és utána rettegsz a késektől. lehet, hogy picit brutális hasonlat, de én így vagyok vele. ahányszor meghallom az a féleszű embert ugrik be.

14/F

2010. dec. 29. 15:59
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is cigányos név,de még a győzike show előtt is egy cigányok jutnak róla eszembe,de szerencsére nem névről itélem meg az embereket,egyik barátnőm is Evelin és rendes csajszi :)
2010. dec. 29. 17:01
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
A névvel nincs bajom,de volt egy lány akit így hívtak és folyton kibeszélt.Szóval,ha a nevet a kedvesnek nem nevezhető viselőtől különválasztom akkor tetszik:)
2010. dec. 29. 17:03
 18/32 anonim ***** válasza:

Nekem is a Győzikéék jutan eszembe az Evelin névről, az a csaj meg nagyon nem volt szimpi nekem.

Egyébként különösebben nincs bajom az Evelin névvel, de nincsen a kedvenceim között:)

15/L

2010. dec. 29. 17:37
 19/32 anonim ***** válasza:
előző oldalon válaszoltam már. azóta nem szeretem a nevem, amióta győzikéék sajtóvisszhangot kaptak. 20 éves vagyok, lassan 21, amikor én születtem még nem volt populáris név, de volt olyan eset, hogy anyától megkérdezték, hogy hívnak, ő mondta, h Evelin, a nő meg, h igen,deszépdejó... ez lesz a lánya neve... és robogott tovább hatalmas hassal... az egész karomon van rajtam kívül még 1 Evelin, pedig sokan vagyunk és a fele kb lány. tehát a korosztályom után lett slágernév. a saját gyerekemet semmiképp sem nevezném így el, éppen ezért.
2010. dec. 29. 17:47
 20/32 anonim ***** válasza:
Egyszerű, viszonylag rövid, kellemes hangzású. Nem elcsépelt, de nem is különlegesség. Átlagos név, de nekem tetszik.
2010. dec. 29. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!