Ki li9nkel magáról fényképet? : )
Aki mutat magáról fotót, felpontozom :D
(Én magmat csúnyának tartom, engem nem kell látnotok :( )
Óvatosan küldözgessetek csak képeket,mert nekem rendőrségi ügy lett belőle,pedig csak 2 embernek küldtem el a képem akik véletlen' továbbadták és kifogtam egy pedofil állatot aki mindent megtudott rólam (kezdve az email címmel) onnan a nevemet onnan a lakhelyemet és minden,az elején csak leveleket küldött,de hát nem vettem komolyan azt hittem csak szívat valaki,aztán olyan érzésem volt,mintha mindenhol figyelnének (gondoltam beképzelem) aztán ,mintha követnének és kiderült,hogy egy öreg koma követ/nyomozgat utánam..a mai napig félek kimenni a házból ,mert már azt se tudom mi lett a komával és neme "busszút" forral.. de ez nem mostanában volt..de el se tudjátok képzelni mennyi ilyen zajlik az országban..
És elég csak egy fotót elküldeni és annyi..egy életre félhetsz egyedül menni a sötétbe haza..és sorolhatnám.
Igyekeztem nagyon röviden leírni,mert erről regényt tudnék írni,szerencsére' ma már anonimon tudok róla írni,de ha mesélem még mindig könnybe lábad a szemem..
Szóval csak óvatosan ezzel a képküldözgetéssel..szerintem legalábbis,bár vannak olyanok akik minden 2.embernek elküldik a képüket és semmi nem történik velük..de szerintem nem éri meg kockáztatni..
Ja és én 15 éves lány vagyok akkor azért,fiatalabb voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!