Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » "Baj", ha nem sminkelem magam?

"Baj", ha nem sminkelem magam?

Figyelt kérdés

Ma már úgymond alapelvárás, de én mégsem festem ki magam. osztálytársaim is festik magukat, de ha végigmegyek az utcán, akkor is mindenki sminkben feszít. Itt is olvastam, hogy 12-13 évesek is festik magukat ( mondjuk teljesen felesleges nekik, de ez most nem lényeg :D) 16 éves vagyok egyébként.

Szerintetek ezért igénytelennek gondolnak ? Ez is eszembe jutott, gondolom nem véletlenül kapok folyton oylan kérdéseket, hogy miért nem festem magam vagy mikor akarom elkezdeni. Vagy fiú ügyekben: esélyem sincs náluk ?

Mit gondoltok ?

2010. dec. 18. 20:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
53%

Ezt a kérdést felesleges volt feltenni.

Úgyis olyan válaszok jönnek hogy dehogy baj ez nagyon jó ne is sminkeld magad soha életedbe

2010. dec. 18. 20:36
 2/21 A kérdező kommentje:

Jó, akkor neked meg felesleges volt válaszolni.

Nem kértem senkitől, hogy ezt írja , gondolom mindenkinek van saját véleménye. Én erre kérdeztem rá.

2010. dec. 18. 20:41
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Vicces, amúgy én is 16 vagyok : D

9. év elején, mindenkin alapozó, szemhéjtus, téglavörös pirosító, én meg elmentem kb. 2 naponta, ha felbírtam kelni, egy kis szempillaspirállal suliba.. : D

Mikor közelebb hajoltak látták,hogy rajtam nincs semmi, és elkezdtek magyarázni,hogy rajtad nincs alapozó, pedig jól állna, de mondom nektek is jól fog állni, a ragyás bőr kb. 2 év múlva.Rajtam , ha bulizni megyek is kevés smink van, pedig nem egy hű de sima arcom van, de nem ráérek később,amúgy sem vagyok olyan tehetős : \

Ja és nem azaz igénytelenség, ha nincs rajtad 1 kg vakolat,hanem az,ha nem lehet rád nézni, mert olyan szennyezett a bőröd :)

2010. dec. 18. 20:49
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Hm. Olyan jó, hogy ilyen kedves emberek is válaszolnak. Fő, hogy segíteni akarnak! Tudod (;

Én azt mondom, hogy felesleges sminkelni ennyi idősen. Akin 6 kiló vakolat van azt megmosolygom magamban és ennyi. Az arra van, hogy elrejtse a hibákat, fiatalítson stb. ( persze nem nagy mennyiségben)

Na most egy 16 éves hova fiatalítja magát? (:

Én sem festettem magam soha, mégsem vagyok igénytelen és férjhez mentem.

Szóval ne aggódj.

2010. dec. 18. 20:52
 5/21 anonim ***** válasza:
64%
Én már Jó egy éve sminkelem magam, pedig 2 évvel fiatalabb vagyok nálad, de mondjuk én sminkes szeretnék lenni, vagy valami hasonló, ezért itthon folyton sütös szemeket csinálok magamnak, alapozni viszont sosem szoktam, nemis csúnya a bőröm, néhol van egy két pattanás, de nem vészes. Ha neked jó így, hogy nem fested magad, akkor ne tedd, én meg úgy érzem jól magam, ha fölül kivan húzva tussal a szemem, lent meg fekete cerkával "félútig". Ha nem szeretnél erős sminket, de zavar hogy kinéznek, akkor rakj fel egy kis spirált, meg használj enyhe szájfényt, vagy labellót, de szerintem ezek nélkül is elleszel.
2010. dec. 18. 21:30
 6/21 bumbi02 ***** válasza:
100%

van egy szólás hogy inkább utáljanak azért aki vagy, minthogy szeressenek azért aki nem vagy..

tehát agyon sminkeled magad, és "bele szeret a sminkedbe" egy fiu.. aztán meglát smink nélkül kiderül ugy nem is tetszel neki..inkább smink nélkül én azt mondom.

2010. dec. 18. 21:32
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Te csinálod jól. Ha úgy érzed ettől igyénytelennek gondolnak mások, akkor tévedsz. 1. Ne érdekeljen mások véleménye

2. Ha ápolt az arcod (Rendezett szemöldök, kezelt arc) nem fognak annak nézni. sőt. Én pl felnézek rád emiatt. minden 2. velem egykorún kiló vakolat van. :S szerintem ez a gáz. csak így tovább;) 13L

2010. dec. 18. 22:00
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne baj, ha beállnál a sorba, mondván, hogy bár te nem érzed jól magad sminkelve, de a többiek ezt csinálják, csinálom hát én is. Szerintem egyáltalán nem baj, ha így (is) jól érzed magad. =) Nem igénytelen az, aki nem sminkel, és fiúügyeben is lehet esélyed, hiszen természetesen is lehet szép valaki. =) Mellesleg én sem sminkelem magam (14 vagyok). =)
2010. dec. 18. 22:25
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Az adott, hogy én egy különc köcsög vagyok, de szerintem sokkal szebben a lányok smink nélkül. Már amelyik...
2010. dec. 18. 23:48
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Akárki mondja, hogy elvárás, ne hallgass rá. Nagyon jó, hogy nem sminkeled magad hiszen a természetes szépség a legszebb!
2010. dec. 19. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!