A petárdának van értelme és tényleg nekem nincs agyam?
Tesóm meg anyám leorditották a fejem, mert mertem mondani azt hogy szerintem a petárda veszélyes és értelmetlen játék.
Főleg hogy tesómnak sokáig az volt a mániája hogy más udvarába dobálta.. Bárki megsérülhetett volna.
Szerinte ez hagyomány és jó dolog meg hogy én agyatlan hülye gyerek vagyok 20 évesen ekkora felfogás
13L
Szerintem is hülyeség. Szilveszterkor mindig szülinapi buliban vagyok, ott is dobálják a többiek a petárdákat, az a gyerek, akinek a szülinapja van, az a suli mellett lakik, és mindig bemegyünk a suli udvarába, ők meg próbálják az ablakokra dobni xD
Én meg megfogni se merem, mert félek, hogy elsül a kezemben.
De az szerintem tényleg gáz, ha mások udvarába dobálják...Ha nálunk valaki azt csinálná kimennék és leordítanám a fejét -.- [akár egy hülyegyerek, akár felnőtt]
13,5/L
Hát te még nem próbáltad...
Amúgy meg a petárda tényleg elég nagy hülyeség csak durran egyet és kész.a nagy tüzijátékok jobbak főleg hogy nálunk bárkinek kiadják
"Ha Anyukád szerint sem veszélyes, akkor valami nagy baj van vele. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de hogy egy szülő ezt mondja, az nagyon nem normális! Úgy látszik, Te sokkal okosabb vagy, mint az Anyukád!"
Anya azért orditott velem, hogy ne vitatkozzak tesómmal. Majd tesóm eldönti milyen hülyeségben akar részt venni.
ADDIG amíg az MÁST esetleg magát nem veszélyezteti.
Ha ilyen lenne sem anyu lenne a felelős, 20 éves felnőtt férfi. Mikor jön meg az esze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!