Van olyan, hogy Ő mást "szeret", én meg Őt, de nagyon?
7.-es lány vagyok. 5. óta teszik nekem egy fiú. Amikor a többiek megtudták, hogy tetszik nekem, akkor elkezdték terjeszteni, ő meg egyszer megkérdezte, hogy tényleg szerelmes vagyok-e belé? Én akkor erre azt feleltem, hogy nem. És ennyibe maradt. 5. év végén megtudtam az egyik osztálytársától, hogy én sem vagyok számára közömbös, de jött a nyár, és elfelejtődött a dolog.
Most 7.-ben osztálytársak lettünk, mert átmentem az Ő osztályába. Néha megölel, de csak barátilag. Egyszer ezt úgy tette, hogy odajött hozzám, és átkarolta az egyik kezével a derekamat, aztán pedig közelebb húzott magához. Erre azt mondta az egyik barátja, hogy: már azt hittem, hogy lesmárolod. De ő erre nem szólt semmit, csak ölelt tovább még egy rövid ideig.
Ja és 5.-ben nagyon sokat legyeskedett körülöttem. Meg szünetekbe, amikor találkoztunk a folyosón, vagy az udvaron, akkor mindig odament hozzám, és szorosan átölelt. Tehát már így utólag visszagondolva látszott rajta, hogy tetszettem neki.
De neki egy másik lány tetszik az osztályunkból.
Ezek alapján valószínű, hogy már engem "elfelejtett", vagy talán még van esélyem?
13/L
(köszönöm, hogyha valaki vette a fáradtságot, és végig olvasta.)
szerintem rossz témakör .. nah mind1..
szerintem kérdezd meg az egyik barátját.. vagy konkrétan őt, h mit gondol rólad.. nem hinném h egy 13-14 éves kamasznak lenne hátsó szánndéka :P
Én is így vagyok:P Egyszer tagadtam le, de most próbálom jelezni, hogy nem közömbös:) Menj oda hozzá és tisztázzatok mindent.
13/L
Hát biztos, hogy nem fogom magamat riszálni, mert nem vagyok az "riszálós fajta".
De azért köszi a válaszodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!