Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezt ti hogy oldjatok meg?

Ezt ti hogy oldjatok meg?

Figyelt kérdés
benntlakasban egymas elott atoltoztok vagy takaro alatt, vagy egy ido utan nem vagytok szegyelosok egymas elott?
2010. dec. 6. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak lányok vannak simán átöltözünk. Nem ciki, nekik sincs nagyon másuk, mint neked.
2010. dec. 6. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Mivel én nem vagyok szégyenlős egyáltalán simán átköltözök,de van akit már ez zavarba hozz az elfordul (igen van ilyen szobatársam)..van 2 csaj,ők most újoncok (úgymond) szóval tusulni is fürdőruhába mennek ,de tiszteletben tartjuk barátnőmmel szóval ha 'öltöznek' elfordolunk..de kb 5 perc pluszba elmegy azzal amit szenvednek,de majd feloldódnak,de ha nem akkor sincs semmi,mindenki más.
2010. dec. 6. 19:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Átöltözni simán átöltöztünk koliban, pedig 8an voltunk egy szobában. Bár volt aki túlzásba vitte és a tampont is ott akarta cserélni. hát, szóval ő nem sokáig volt köztünk.....
2010. dec. 6. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Hmm, fura... Nekem osztálytársaim brével és törikönyvel fényképezkednek, meg egymás kezére verik koliban... Hát igen, szikszi színvonal...
2010. dec. 7. 00:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy idő után ezt meglehet szokni. Végül is minden lánynak puncija van.
2010. dec. 7. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!