Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 8. osztály. Mit készítsek?

8. osztály. Mit készítsek?

Figyelt kérdés

8. osztályosok vagyunk és nálunk is megrendezték ezt a kihúzzuk egy kalapból osztálytársaink nnevét és annak ajándékot, mikuláscsomagot kell venni. Lány vagyok és fiút húztam. Hát a srác jellemzése: Cigizik, gyakran részeg, (ilyen gettósk*csög) akkor hülye, mindenkinek beszól ha nemtetszik neki valami, az osztály bohóca, de amúgy jófej, semmitől sem jön zavarba. Ma is brátnőimet kérdezem mitvegyek neki? Aztmondja barátnőm egy doboz cigit XDD odajön: kinek vesztek egy doboz cigit? nekem jöhet! Azt viszont tuti nemfogok :DDD szerintetek? csoki cukor meg ilyeen lesz benne de valami nem olyan "szokásosat" szeretnék :DD köszönöm :)

(bocsánat azért mert már 100 ilyen kérdés van )

2010. dec. 1. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Varjj neki egy cigit.Fehét kis anyagot tömj ki vattával kb. mint 1 cigi az alját ahol ég szinezd be filcel:)
2010. dec. 1. 18:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
8.ban volt egy ilyen haverom ,egy lány húzta. Kérdezte " mit szeretnél" válasz : "egy doboz sört" , a lány vett neki egy doboz sört, és kézműves cuccokkal kidekorálta, volt rajta homok ,kagyló minden sz*r :D azóta ott van a srác polcán :)
2010. dec. 1. 18:20
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :DD
2010. dec. 1. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!