Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most akk miva'? (bővebben lent)

Most akk miva'? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Öömm senkit ne tévesszen meg a kérdés, csak nem tudtam, hogy fogalmazzam meg..

Szóval van 1 tesóm (vagyis nem csak 1, de most erről az 1ről lesz szó), és mindent megkap az égadta világon a szüleimtől, ill. anyámtól..mert apám nem nagyon szól bele az ilyesmikbe, de nem is rajta múlna...mindig nyavalyog, hogy nincsenek ruhái, meg neki nincs ez, nincs az, meg...és múltkor meg belenéztem a ruhásszekrényébe és több mint 10 farmergatyája volt, meg tiszta sok felsője...és nkm csak 1 normális gatyám van, amit hordok, 1etlen 1...iskolába is szinte mindig ugyanabba a ruhába megyek..és mindig nyavalyog, h. ő nem kap semmit, múltkor is mondta, h. mindjárt kifogy a testápolóm, meg a tusolómban is alig van...1 nap legalább 2x bekeni magát testápolóval, és mindig kap újat, a tusólóját meg 2x használja, és kifogy neki..én meg nem is szoktam kapni testápolót, csak nagyon nagyon ritkán...1x kaptunk közöset, olyan nagyot, és én 3x használtam, a többit meg mind ő használta el...meg neki annyi karkötője van, fülbevalója, meg....van legalább 4 csizmája télre, meg van több téli kabátja is, én meg már nyár óta húzom anyám fülét, hogy vegyünk csizmát, aztán mindig azt mondja, h. ááá...a téél még messze van..még ráér..errefő 2 napja elekzdett hullani a hó, én meg abba a cipőmben mentem suliba, amit náron meg ősszel hordtam...és téli kabátom sincs...úgyhogy ilyen nagy fagyokban őszi kabátban kellett mennem. Mikor anyámnak mondom, hogy alig van ruhám, akkor azt mondja, persze, azért van tele a szekrényed...azért nincs tele (am. jó kicsi szekrényem van), és tele van kicsi ruhákkal, amiket anyám nem enged, hogy kidobjak, vagy tesóm mindig berakja oda azt a ruhát, amit ő már nem hord, de az ő ruhái nem is állnak kól rajtam, és az összesnek rövid az ujja (elég hosszú kezem van)..én ezt anniyra nem érzem igazságosnak! Vele miért kivételez anyám ennyire?

2010. nov. 30. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
15%
Óóóóóó, szegény gyermek! Gyanítom, hogy enni is száraz kenyeret kapsz, a vizet meg megissza előled a tesód....
2010. nov. 30. 18:26
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Első ez azért elég bunkó volt. -.-" Kedves kérdező szerintem ülj le beszélgetni anyukáddal. Mondd el neki mit érzel. Amúgy a harmadik tesóddal hogy viselkedik?? Úgy mint veled vagy mint a másik tesóddal?
2010. nov. 30. 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
csórd el a cuccait.Vagy "tűnj" el egy kicsit egy barátodhoz 1-2 napra..
2010. nov. 30. 21:16
 4/5 anonim válasza:
Jesszus! szerintem sirazsd meg magad, aztán menj arra amerre jól lát aztán amikor mekérdezi hogy mia bajod, akkor mond azt hogy nemtöröődnek veled, meg azt a kistörténtet amit éppeen itt megfogalmaztál.
2010. dec. 1. 18:27
 5/5 anonim ***** válasza:

A tesód idősebb vagy fiatalabb nálad? De mindegy is, hiszen, nem ő az oka. Mondd meg anyukádnak azt amit ide leírtál, hogy nem érzed igazságosnak amit csinál.

16/l

2010. dec. 1. 23:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!