Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mi a beképzeltség?

Szerintetek mi a beképzeltség?

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 20:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. nov. 27. 18:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az amikor nem vagyunk képesek elismeri, hogy mások lehetnek jobbak egy-egy dologban , mint mi, ha valaki csak az erényeivel van tisztával de a hibáit nem ismeri, lenéző, önmagával szemben elfogult viselkedésmód.
2010. dec. 1. 22:19
 13/17 anonim ***** válasza:

sztem az a beképzeltség, ha valakiből hiányzik az egészséges szerénység. pl. ha vki jó valamiben, és ezt tudja magáról, az nem gond. az a gond, ha ezt lépten nyomon hangoztatja, és másokat kisebbnek gondol magánál, mert az nem olyan csinos, nem olyan ügyes ebben vagy abban.

30/L

2010. dec. 2. 13:46
 14/17 A kérdező kommentje:
köszi a hasznos válaszokat :D
2010. dec. 2. 16:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Beképzelt:

"Nagyon szép lány vagy"

"Tudom"

Nem beképzelt:

"Nagyon szép lány vagy"

"Köszönöm"

Szerintem valaki attól mert szépnek tartja magát, még nem beképzelt, viszont ha természetesnek tartja, h MINDENKI dícséri, és megsértődik ha nem, na az beképzelt.

Én bevallom, az vagyok (:

2010. dec. 3. 21:20
 16/17 A kérdező kommentje:

:D köszi

Hát, nem tudom, én mindig azt mondom, hogy köszönöm és nem várom el, hogy dicsérgessenek...eleget dícsér az apám folyton, a semmiért is.. :D:D

De egy fiú mégis folyton azt mondja, hogy milyen egy beképzelt, egós p***a vagyok...

2010. dec. 4. 07:58
 17/17 anonim ***** válasza:
13ast annyival kiegészíteném, hogy az a tapasztalatom, hogy az is beképzelt, aki nem hangoztatja lépten nyomon, épp csak érezteti másokkal, vagy épp akár csak a saját meglátásait másokra akarja erőltetni és nem fogadja el, hogy csak, mert ő úgy lát vmit, attól még más másképp látja, és nem úgy vannak a dolgok, ahogy elképzeli.
2014. ápr. 6. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!