Felvételi! Ennyivel fel vennének szerintetek?!
Itthon egyedül meg írtam a tavalyi felvételit(magyar-matek)..
Gimnáziumba szeretnék menni.. (nem annyira erősbe)
63 pontos lett a felvételim...
Tudom, hogy bele számít még a szóbeli is, meg a hozott pont is..
De arra lennénk kíváncsi, hogy ez nagyon rossz pontszám lett??
Bár nem is készültem rá sokat, az igazi felvételire jóval TÖBBET fogok, meg még addig van is egy kis idő !
Na, mi a véleményetek?
előkészítőre nem jársz?
amúgy a tavalyi nagyon nehéz volt
én iss idén fogok felvételizni
14f
de járok :)
te is jársz?!
igen nem volt könnyű :S
én 86ot írtam
magyar 44
matek 42
de ha a tavalyit írtad, akkor számold bele, hogy a matek vmi borzalom nehéz volt, a megyében a 42 pontommal a legjobb vagyok. ezmost nagyképű lett, pedig nem úgy értettem :) csak szeretném ezzel jelezni, hogy ennyire nehéz volt :) 25 volt az országos átlag matekból. magyarból azthiszem 40. látszik a különbség :)
írd meg korábbi évek feladatait is, és ne aggódj semmin. én azt hittem butavagyok, nemis készültem és láss csodát..:))
Szia!
Szerintem is írd meg a többit és annak az átlagát nézd meg.
De azért az is sokat számít hogy melyik suliba jelentkezel.
Rendben :)
Igen, egyébként meg fogom írni a többit is, legalább ezzel is gyakorlok !
Nekem 83 pontos lett a tavalyi, de felvettek egy jó suliba. Egy elég erős gimibe, benne van az első 10 legjobban. Gyakorolj, és jó lesz az.
Magyar-48
Matek-35
A matek nagyon nehéz volt tavaly, ráadásul én kettőt írtam, tehetséggondozót is, azt nagyon elrontottam, de jó lesz az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!