12 éves korban kicsi, közepes, pont jó vagy nagy az 5 cm-es mell?
Figyelt kérdés
(vonalzóval mértem le)2010. nov. 17. 14:28
11/19 A kérdező kommentje:
énse azért írtam ki a kérdést mert nem vok elégedett a mérettel nekem tök 8 hogy kicsi vagy nagy csak kiváncsiságból :DD
de köszi az eddigi válaszokat!:)
2010. nov. 17. 17:59
12/19 anonim válasza:
Ezen a kérdésen hangosan felröhögtem.XD
5 centis mell? Az milyen?:D
Egyébként én is 12 éves lány vagyok, de én még nem mértem le.:D
13/19 anonim válasza:
a fiúk a farkukat szokták vonalzóval mérni annak van értelme de ennek:S
a melltartó mérete mire való?
14/19 anonim válasza:
12 évesen a melleid méretével foglalkozol?? azt a k**** életbe... -.-""""""""""
15/19 anonim válasza:
Nekem semmi se volt.
Volt akinek akkora lehetett mint neked(osztályból),bár az 5 cm-es még mindig nem értem hogy jött ki.
És volt akinek meg nagyon nagy volt(szintén osztályból).
És mind normális.
De én is akkorát nevettem...XD
16/19 anonim válasza:
FuckYeah... Szúnyogcsípés+Vonalzó!!!
17/19 anonim válasza:
En is 12 vok..en is pont igy vagyok!..en 160 cm magas..a mellem nm mertem:))...de kb akkora mind a tied..lehet h nagyobb...a popsim pont joo:d...s en igy jol erzem magam
18/19 anonim válasza:
jaj egyelek meg. és szerinted 12 évesen a popsikád a fontika? milyen kis kezdő ribik vagytok ti.. ÁLLJ KI A SOROKRA MÁR MOST MERT KÉSŐBB ÚGYIS ODA KERÜLSZ. TÉLLEG NEM LEHET ELÉG KORÁN KEZDENED... :DD
19/19 anonim válasza:
Szia én is 12L vagyok de nekem 10 cm ahogy te mérted szóval nekem igy pont jó
Szerintem neked is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!