Van becenevetek? Ha igen akkor mi? És honnan vagy kitől miről kaptad?
Petra! Ł
szeretem a nevem:D sokan így hívnak..:Dpetruus.pötty. stb:D
Huh... Vikkencs, ezt a legjobb barátnőm adta nekem :D
Suliban hívnak még az osztálytársaim Vikkancsnak (érdekes...), meg Cat-nek. Ezt nem szeretem, de mivel állandóan macskáz mindenki, így már kezdem elfogadni... meg még a második keresztnevemből eredően Nikinek, de így leginkább csak a némettanárunk szoktt... valahogy neki az a szimpatikusabb... meg a Viki-Niki tőle O.O
Viktória vagyok egyébként, és utálom, ha Vikinek hívnak, ezért ha valaki ezt teszi, mindig rászólok, hogy ne tegye.
13,5/L
8. o.
ööö Annamari, Mária. De van, aki Annának, Metty-nek [Metti], Marie-nak hív =)
13,5/L
Én Pöpi_Dannon vagyok. :D egyik barátnőm nevezett el így, -szerintem a Pöti dannonból ered - azóta mindenkinek csak Pöpi vagyok. :D :)
Itthon meg csak Dugónak hívnak. Nővérem nevezett el, mert régen volt egy olyan mese,hogy Hódítóhódok, és abban volt a Dugó.:D
utolsó vagyok. Szóval semmi különös becenevem nincs, csak amik a nevemből formálódtak :D
A nevemet meg szerintem ki lehet találni :P
Fhuu.
Régebben BoBonak na meg Bogesz és Cica:)
Meg olyan is volt hogy Boglarikusz xD
De az eggyik oszt.társamat Mankónak csúfolták ..Talán még ma is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!