Középiskolások! Mennyi zsebpénzt kaptok havonta? Ebből kell valamit vennetek (bérlet, ebédbefizetés stb) vagy ezt szabadon elköltheted? El kell számolnod azzal, hogy mire költötted?
Én minden hónap elején kapok 20000 ft-ot. Kaját nem kell vennem, mert otthonról viszek. Nekem ez osztálypénzre (1000 ft), tagdíjakra (kosár 2000ft, lovas klub 6000ft, íjászat 3000ft), bérlet (1200ft). A többit elszórakozom (mozi, pizzázás, buli)
16/L
Kb szeptemberig 6000ft/hó volt, mert gyűjtöttem telefonra. Kb 45ezer összegyűlt, aztán apám kapott valami munkára pénzt, úgyhogy a telefont megvették, avval a kritériummal, hogy karácsonykor nem kapok nagy ajándékot, meg nem is lesz tovább már 6000ft a zsebpénzem.
Most még nem is kapok zsebpénzt, de megértem, mert apámnak nem 10-20ezer forintot kellett hozzátennie. [ha már új telefon, akkor az jó legyen]
Kb február körül kapok újra zsebpénzt, elvileg havonta 3000ftot.
Amúgy mindent a szüleim állnak. Zsebpénzt csak arra költöm, amit nem akarna megvenni [drága ruha, drága cipő, smink] és karácsonyi, szülinapi ajándékokra [családnak. ha barátnak kell ajándék, arra kapok pénzt :]
13,5/L
Kapok havonta 26ezret :D Ösztöndíj :P abból szoktam venni bérletet a többit félrerakom mostanában mert gyűjtöm. Eddig van 120ezrem már ;)
17_F
tegnap 22:16 vagyok.
Mint írtam, ha már új teló, akkor az legyen jó, ne valami sz.r ami félév alatt tönkremegy... -.-
hát utolsó, nekem most karácsonykor lesz 3 éves a telefonom...nem a legjobb (Sony Ericsson w200i), 20ezerért vették nekem és láss csodát még működik.... nem ment tönkre fél év alatt (pedig repült már falnak, esett betonra, elázott stb nem is egyszer), lehet rajta telefonálni, sms-t írni, sőt, mivel vettem bele memóriakártyát, még zenét is tudok rajta hallgatni....mi kell még egy telefonba? a telefonnak nem az a lényege, hogy telefonálni lehessen vele? :S
milyen telefonod lesz?
Samsung Wavem van.
Amit előtte akartam, az a samsung s5230. Hát az bizony szét ment volna fél év alatt.
samsung s5230-je van nevelőapámnak, és a 3 mostohatesómnak...több, mint 1 éve...
na mindegy, ti tudjátok...csak vigyázz rá, mert nem olcsó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!