Mit kell vinnem a fellépésre (ottalvós)? (Sürgös)
Holnap korán reggel indulunk fellépésre, bentlakásban leszünk.Szeretném ha leírnátok ti mit vinnétek,hátha adtok +hasznos tanácsot, illetve dolgot,amire nem is gondoltam,de szükséges lenne.
Az a kérdésem ki mit vinne ha kellene menjen a helyemben?
Lány vagyok.
ruha, alsónemű, köntös, tusfürdő, fogkefe/fogkrém, dezodor, parfüm, sminkes cuccok, papucs, csipsz/csoki, mp4, telefon + töltő, napló + cerka, pénz, tancucc ha írnék valamiből hétfőn, táska, kispárnám + brumi maci :), ücsi, törülköző, hajcsat/hajgumi, zsepi és egy illatos gyertya (ez engem mindig megnyugtat) meg persze a fellépő cucc,
14/L
Úgy látom nem nagyon voltál még ilyenen (:
De ne izgulj, szerintem nem sok lány kiváncsi a testedre.
Nade ha mégis ennyire 'félsz' ettől akkor vigyél bikinit és annyi.. az öltözést meg hát annyi,hogy gondolom melltartóban meg bugyiban nem vagy szégyenlős és este a pizsi alá felveszel egy toppot/melltartót és reggel meg nem kell szenvedni, de hidd el senki nem fog kukucskálni :D:D
Meg úgyis elfordultok, gondolom.
Nasit is vigyél meg 2 törölközőt..
Jó szórakozást :D
Vagy ha elég nagy a törölköző a zuhanyzóknál van fent egy rúd(általában)oda felteheted, és úgy olyan mint egy függöny.Aztán amikor a hátadat mosod és még "kilógnál" takard el, egyébként fürödj háttal.Menj a leghátsóba, legmesszebbibe.Valami mosószerszerűséget is vihetsz, ha véletlenül muszáj mosnod.Meg papucsot,telefont, töltőt, és plusz egy bugyi, zokni is legyen.(lehet,hogy már írták)
13/L
SOK SIKERT!(verseny egyébként?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!