Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan tudnám segíteni?

Hogyan tudnám segíteni?

Figyelt kérdés

A lányom folyton ideges, már alig tudok létezni a házban, beszélgetni velem sosem ér rá, bezárkózik a szobájába, minap hallottam sír es beszel a baratnőjével de nem akarja elmondani, hogy miert sír csak annyit, hogy a barátai összevesztek vele. Nem engedi vigasztaljam, tanácsot adjak.

Folyton ingerült, miután itthon egy ujját sem kell mozdítsa, es élheti az életét, mégis elégedetlen. A pénzét megtarthatja, sose kértem tőle ha diákmunkázott nyáron pár hetet.

A gyerektartast amit kapok neki adom.

Idegesíti ha mosolygós vagyok sajnos azt vettem észre, idegesíti ha telefonon beszélek anyámmal, ha halkabban zenét hallgatok a telefonomról.

Folyton keresi a cuccait, ideges, pl majót blúzot nem talál egyből, rámfogja, hogy én tettem el, én veszítettem el, széttodbja a szekrényét, egyből rámol. Végül megtalalja.

Kérdeztem mi a baja miert ideges, hogy nem igaz. Nem ideges.

Nincs pasim, nem bántja senki, egyedül élek, testvérei sincsenek.

Hogyan tudnám segíteni?

Lassan 18 éves. Kicsikorában is nagy cirkuszhercegnő volt.

tegnap 23:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha kicsikoraban is ilyen volt, akkor szerintem ez hirtelen nem fog megváltozni. Ha látod hogy ideges, és nem akar kommunikálni, akkor inkább hagyd békén, mert akkor csak még idegesebb lesz. Ezek szerint van akivel meg tudja beszélni a dolgokat.
tegnap 23:49
 2/4 A kérdező kommentje:
De az én személyem miert idegesíti, mikor békét hagyok es a háttérben maradok, nem zavarom, nem nyitok rá soha csak ha hív
tegnap 23:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Es az akivel megtárgyalja a dolgokat, nem biztos, hogy jóra viszi
tegnap 23:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Hagyd békén! Baromian nem bír téged a gyereked, és arról 1 ember tehet, és az te vagy! Nyilvánvalóan oka van rá, hogy kerül, mint ördög a szenteltvizet. És mivel nem nem tudod, hogy mi baja van veled, ez a probléma nem fog megoldódni.
ma 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!