Hogyan tudnám segíteni?
A lányom folyton ideges, már alig tudok létezni a házban, beszélgetni velem sosem ér rá, bezárkózik a szobájába, minap hallottam sír es beszel a baratnőjével de nem akarja elmondani, hogy miert sír csak annyit, hogy a barátai összevesztek vele. Nem engedi vigasztaljam, tanácsot adjak.
Folyton ingerült, miután itthon egy ujját sem kell mozdítsa, es élheti az életét, mégis elégedetlen. A pénzét megtarthatja, sose kértem tőle ha diákmunkázott nyáron pár hetet.
A gyerektartast amit kapok neki adom.
Idegesíti ha mosolygós vagyok sajnos azt vettem észre, idegesíti ha telefonon beszélek anyámmal, ha halkabban zenét hallgatok a telefonomról.
Folyton keresi a cuccait, ideges, pl majót blúzot nem talál egyből, rámfogja, hogy én tettem el, én veszítettem el, széttodbja a szekrényét, egyből rámol. Végül megtalalja.
Kérdeztem mi a baja miert ideges, hogy nem igaz. Nem ideges.
Nincs pasim, nem bántja senki, egyedül élek, testvérei sincsenek.
Hogyan tudnám segíteni?
Lassan 18 éves. Kicsikorában is nagy cirkuszhercegnő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!