Hogyan tudnám segíteni?
A lányom folyton ideges, már alig tudok létezni a házban, beszélgetni velem sosem ér rá, bezárkózik a szobájába, minap hallottam sír es beszel a baratnőjével de nem akarja elmondani, hogy miert sír csak annyit, hogy a barátai összevesztek vele. Nem engedi vigasztaljam, tanácsot adjak.
Folyton ingerült, miután itthon egy ujját sem kell mozdítsa, es élheti az életét, mégis elégedetlen. A pénzét megtarthatja, sose kértem tőle ha diákmunkázott nyáron pár hetet.
A gyerektartast amit kapok neki adom.
Idegesíti ha mosolygós vagyok sajnos azt vettem észre, idegesíti ha telefonon beszélek anyámmal, ha halkabban zenét hallgatok a telefonomról.
Folyton keresi a cuccait, ideges, pl majót blúzot nem talál egyből, rámfogja, hogy én tettem el, én veszítettem el, széttodbja a szekrényét, egyből rámol. Végül megtalalja.
Kérdeztem mi a baja miert ideges, hogy nem igaz. Nem ideges.
Nincs pasim, nem bántja senki, egyedül élek, testvérei sincsenek.
Hogyan tudnám segíteni?
Lassan 18 éves. Kicsikorában is nagy cirkuszhercegnő volt.
Kamasz, korabban kellett volna mikor " kicsi hisztikiralyno" volt megnevelni.
Most vagy beken hagyod es probalsz a sajat hazadban elbujni egy kamasz elol vagy kemenyen oda szolsz neki, ha kell kiabalva is. Kb a cseledjenek nez teged, mi az hogy az zavarja ha mosolyogsz vagy hogy a nagymamaval telefonalsz?
Nagyon felrement valami nalatok. A helyedben en hatalmas valtozast csinalnek, komolyan helyre rakva a fejeben azt, hol a helye
Hát ne mosolyogj otthon, nehogy felidegesítsd a hercegnőt.
Meg a lóphaszt.
Kérdező, az előző kérdésednél megmondtuk, hogy szakadj le róla, és ne telepedj rá.
Kamasz, nem az anyjával akar beszélgetni - 14-17 évesen eszem ágában nem volt a szüleimmel megbeszélni az épp aktuális "pasiügyeimet" :D
Hagyd őt békén!
Én is agyf.t kapnék ilyen helikopterszülőtől, aki állandóan belemászna az életembe és érzelmi zsarolna, mint te is teszed.
Menj el pszichiáterhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!