Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülőként mennyire tartanád...

Szülőként mennyire tartanád elfogadhatónak ha a 15 éves lányod rendszeresen nemi életet élne?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 09:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
11%

Am. nekem ne mondja senki, hogy a 15 éves Jucikát majd igaz szerelemből és tartós kapcsolat reményében akarja megdgni a Pistike.

Egyszerűen csak belé akar üríteni és aztán jön neki a következő.

Ezek csak testi vágyak, nem komoly és mély érzelmek!!

Jucika meg nem fogja érteni, hogy de hát mé nem szereti őt már a Pisti és miért a Vandával kavar.

Mert megunja hamar.

Olcsón kapta a lányt, hamar rá fog unni.

Aztán jön a következő csaj.

A kislány meg ott marad terhesen.

Ha nem a testében (mert legalább volt eszük védekezni), akkor a lelkében.

És egy 15 éves GYEREK erre még nincs felkészülve érzelmileg !!!

tegnapelőtt 15:48
 22/32 anonim ***** válasza:
0%

" Úgy kéne nevelni a lányodat, hogy ne kéthetente cserélje a partnereit!"

Akkor már úgy is lehetne nevelni a lányodat, hogy ne akarjon gyerekfejjel szxelni...!

tegnapelőtt 15:50
 23/32 anonim ***** válasza:
58%

Én ettől az “Átment rajt a fél város” szövegtől hányok mindig.

Olyan erőteljesen kettős mérce-szagú, tárgyiasító egy duma, hogy ilyet még nem ba$ztam…

(Budapestiként meg főleg röhejes, tekintve, mennyi a város lakossága 😂)

tegnapelőtt 15:51
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

Jó, hát nyilván kvák véleményére nem kell adnia a kérdezőnek, de vannak itt normális válaszok is, amikből lehet szemezgetni.

Szerintem még várjon a szxel és semmiképp ne kapkodja el ez a 15 éves kislány!

Később nagyon meg fogja bánni.

tegnapelőtt 15:53
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom, hogy romáknál ez teljesen elfogadott.

Szóval ha cgó a szülő, akkor valszeg ő is elfogadja, hogy a lánya már 16 évesen szül.

tegnapelőtt 15:54
 26/32 anonim ***** válasza:
79%
Jaj istenem, ez az agymosott, más kérdésekhez is szokott írogatni. Ugyanilyen stílusban, ott is szerinte minden nő k_va és csak "a lukáért tartja ki a férje". Felismerhető vagy bari.
tegnapelőtt 16:26
 27/32 anonim ***** válasza:
63%
Inkább neveljen egy "kva", mint egy olyan válaszoló, mint ez a dupla sorközös szektás, szemellenzős fszkalap.
tegnapelőtt 16:28
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

Na, kérdező!

Látod, ilyen mocskos szájú némber lesz mindenkiből, aki korán kezdi a nemi életet! Gondold át, hogy akarsz-e ilyenekhez tartozni...! :)

tegnapelőtt 22:20
 29/32 anonim ***** válasza:
79%
Akkor te biztos jó korán kezdted...
tegnapelőtt 22:43
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

17-es: nem törvényszerű, gyakran már előtte is jártak és még utána is évekig együtt lesznek a fiúval, tiniszerelem, és semmi összefüggés nincs, hogy utána hány partnere lesz. Szakközépben sok lánynak volt barátja 15-16 évesen, nagyjából mindenki le is feküdt a barátjával, többen évekig együtt voltak utána, egyből házasság lett, és talán 1-2 lány volt, akik lazábban vették ezt a kapcsolatosdit. Én sem voltam még 16, amikor először szexeltem, azzal a barátommal jártam 19 éves koromig, utána pedig 4 hosszú párkapcsolatom volt, és néhány (egy kezemen meg tudom számolni) - mondjuk így - szexkapcsolat, kalandozás.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: pont a fentiek miatt álságosnak tartanám hüledezni, hogy 15-16 évesen valaki szexelni akar. A folyamatos, korának megfelelő szexuális felvilágosítás, őszinte beszélgetések az érzelmekről, szexről, nemi betegségekről, védekezésről stb. fontos, hogy őszintén el merje mondani, ha ez felmerül, tudjon/merjen venni vagy kérni óvszert, ne menjen bele olyasmibe, amit nem akar, ne egy parkban történjen meg stb. Max. abba az irányba terelgetném, hogy ha picit is bizonytalan, akkor inkább ne, lehet a behatoláson kívül minden más izgalmas dolgot is csinálni. És szóljon ha bármi baj van.

tegnap 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!