18 éves gyerekednek mennyi zsebpénzt adsz, ha kollégiumban van?
Emlékszem, erről nyáron már írtál ki kérdést, akkor arra vonatkozóan, hogy így visszaengedjétek-e a kollégiumba.
Legtöbben azt írták, hogy ne.
Nos, ti visszaengedtétek, ugyanúgy nem figyel magára, ezzel szerintem bőven eljátszotta a bizalmat.
Járjon csak be otthonról,mint sokan mások. Korán kell kelnije, na bumm. Sok százezre megteszik ezt, akik iskolába, munkába járnak és nem halnak bele.
Nem kell ennyire pátyolgatni.
A háromheti pszichológus meg semmit nem fog érni, minimum hetenete egy alakom kéne, hogy valami változás legyen.
"Ötleteket vártam a zsebpénz kérdésre. "
"Adnánk neki nyugodt szívvel 10 ezret 1 hétre, ha tudnánk arra költi, ami az egészsége miatt fontos."
A zsebpénzt arra költi az ember, amire akarja. Mozi, színház, könyv, akármi. A zsebpénz nem élelmiszerre van
Igaz én egyetemista voltam, de 10 éve kaptam havi 40.000-et számlára meg heti 5000-et kp-ban. Az is ha leosztjuk heti 10.000 Ft, és ez 10!! éve volt.
Ebből fullra fedezni a teljes étkezést, a közlekedést, meg ilyen egyebeket, mint mondjuk a nyomtatás ha kell valamelyik órára, akkor is épp kijöttem belőle, manapság szerintem még kevés is.
Most is nekünk 2 felnőttre havi 120.000 Ft megy el étkezésre, az napi 2000 Ft, azaz ha 5 napra számolunk kijön a 10.000 Ft. És mi nem iszunk kávét, üdítőt, semmi nasit nem eszünk, és nem is táplálkozunk speciálisan, az nyilván többé kerül.
Ok, hogy te 2 vagy 3 napra pakolsz neki ebédet, de reggelit, tízórait, uzsonnát, vacsorát is kell ennie, gondolom ebből a pénzből kell vonat/busz jegyet is vennie, és valószínűleg ha elfogy a dezodorja azt is ebből veszi meg, nem pedig hazamegy, hogy anya vegyél, mert elfogyott.
Az, hogy alultáplált pedig tuti a betegség következménye.
Ettől függetlenül én is azt mondom legyen bejárós, ha nem tehetitek meg, hogy a külön életvitelt támogatjátok.
Az előző kérdésedre adott reakcióidból azt szűröm le, hogy baromira nem érdekel mások véleménye, a te pici lányod úgyis marad a kollégiumban, még ha bele is hal, mert ő azt akarja.
Csak akkor miért teszel fel itt (újabb) kérdést?
Pedig, itt nincs mas megoldas ki kell venni a kollegiumbol. Otthon kontroll alatt tudjatok tartani a betegseget. Volt lehetosege egyedul, nem ment neki....
Csak hat ugye 18, mondhatja hogy o dont, de nelkuletek nincs penze igy be kene latnia hogy nincs mas lehetosege.
Nem járna be, hovatovább, 39 kilósan iskolába sem járna, hanem szépen otthon marad, míg nem tanulja meg a diétát.
Ennyi. A lányotok nettó hülyére vesz benneteket. 99% étkezési zavaros és NEM a bélbetegsége miatt, csakkönnyű erre fogni ;)
Nekem is mindig fájt a gyomrom, meg hasmenésem volt, csak ne kelljen ennem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!