Most mit csináljak? :' (
Lovagolni járok, egy nemigazán modern lovardába, ahol össz-vissz 6 darab ló van. Egy lovas iskolában szeretnék tovább tanulni, csak ami a mi megyénkben a legközelebb van az nem valami jó hely. Viszont Mezőörsön a lovaskollégiumba elmennék DE én árulásnak érezném a lovardámmal szemben, hogy egy sokkal jobb helyre járok ahol egy csomó ló van.Persze járhatnék továbbra is oda de valahogy bűntudatom lenne.
Most mit tegyek? Kövessem az álmaim vagy menjek egy hozzánk közel lévő középsuliba. ahol nem biztos hogy jól érezném magam?
14/L
Figyelj én is hasonló helyzetben voltam.
Az én régi oktatóm nem nagyon jött be nekem( semmmit nem tanított, egész órán csak énekelt), és átmentem egy másikhoz.Elhiheted nekem is bűntudatom volt, hogy ezzel nem bántom-e meg.
Szerintem kövesd az álmaidat!:) Szia!
nyugodtan menj át oda, ahol jobb az ellátás, több ló van, felszereltebbek, senki nem fog megsértődni :) furcsa lesz, de ez van. hidd el, senki sem akarja, hogy a rosszabbat kapd, ha kaphatod a jobbat is. visszalátogatni visszalátogathatsz a közeli lovardába, így látni fogják, hogy szereted őket :)
16/L
Én voltam, aki hasonló helyzetben vagyok mint Te.
Hát tudom eléggé nehéz, én is annyira féltem mikor vártam az oktatómra, és találkoztam a régivel. Hát csak nézett, hogy Én mit keresek ott, mikor nincs is most órája.De már kezdem megszokni, hogy a régi is ott van.És szerintem nem fogod őket megbántani.
De menj oda és kérj bocsánatot, mondd el az egész sztorit ha Te ettől jobban érzed magad.
Szia! Sok sikert! :)
a magad boldogulása tekintetében legyél önző
bármiylen rosszl hangzik is
ebben csak magadra számíthatsz
senki nem fogja neked megháláni, hogy nem mentél abba a suliba
ne áldozd be magad a lovardáért
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!