Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 eves lanyt lehet egyedul...

14 eves lanyt lehet egyedul hagyni egy lakásban?

Figyelt kérdés
szept. 6. 07:22
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Hugom, nevelootthoba nottunk fel, en csak havi 4-5 napot vagyok otthon, kulfoldon dolgozok
szept. 6. 07:22
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a gyámja vagy vannak nevelőszülők?

Totál magára hagyni nem a legjobb ötlet. Kivéve ha oyan, mint én, aki egymagában elvan és nem érdeklik a bulik, drogok, pia... Stb. Egyedül szeret lenni.

szept. 6. 07:36
 3/23 A kérdező kommentje:

Csak ketten vagyunk

Ki akarom hozni a nevelootthonból

szept. 6. 07:55
 4/23 anonim ***** válasza:
96%
Magyarán egész hónapra amég te külföldön dolgozol? Mert én így értelmezem a kérdésedet. Ennyi időre biztosan nem hagynám és ha ezt valaki megtudja, akár tanárok és elkezdenek intézkedni(megkeresik a gyámhivatalt) még el is vehetik. Bár igazából nem is értem, hogy jutott eszedbe. Azzal, ha magadhoz veszed úgy kell vele eljárnod mintha a saját gyereked lenne. Viszed magaddal vagy itthon válalsz munkát.
szept. 6. 07:57
 5/23 anonim ***** válasza:
92%

Nem tartom jó ötletnek. Nem azért mert mondjuk kárt tenne magában vagy a lakásban, hanem inkább érzelmileg sem tartom jónak hogy egy kamasz gyerek egyedül éljen. Még nincs elég élettapasztalata, nem biztos hogy számára megfelelő döntéseket tud meghozni minden esetben.

Ismerek egyébként olyat, ahol az elvált anyukával éltek a gyerekek, amíg aztán az új párjához költözött és ott hagyta felnőtt nélkül a lakásban a gyerekeit. De ott a legidősebb talán már volt 18. Tartották a kapcsolatot is, azt nem tudom milyen gyakran járt át hozzájuk, segített-e nekik.

A nevelőotthon mint körülmény még inkább indokolná, hogy végre normális szeretetteljes családi környezetben legyen, ne pedig magára hagyva.

Nem tudnátok külföldre költözni együtt?

szept. 6. 07:58
 6/23 anonim ***** válasza:
98%
Így ki sem fogod tudni hozni, mert nem adják. Kiskorúnak még gyámot rendelnek ki, te ezt ilyen feltételek mellett nem fogod megkapni.
szept. 6. 08:06
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Normál esetben pár órára már otthon lehet, de napokra, hetekre, ahhoz azért még kicsi.
szept. 6. 08:28
 8/23 anonim ***** válasza:
92%
Ez így szerencsére nem fog menni! Óriási felelőtlenség! Könyörgök: gyerek!!! Ilyen gondolkodásmóddal te se vagy még felnőtt!
szept. 6. 08:43
 9/23 A kérdező kommentje:

Ja csak szenved a nevelotthonba, nem erzi jol magat ott

Itthon nem tudok munkat vallani, mert ezekkel a versenykepesnek csufolt kutyának odavetett csontokból nem tudom a lakashitelemet fizetni

szept. 6. 08:49
 10/23 anonim ***** válasza:
95%
Így oda sem adják
szept. 6. 08:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!