14 eves lanyt lehet egyedul hagyni egy lakásban?
Te vagy a gyámja vagy vannak nevelőszülők?
Totál magára hagyni nem a legjobb ötlet. Kivéve ha oyan, mint én, aki egymagában elvan és nem érdeklik a bulik, drogok, pia... Stb. Egyedül szeret lenni.
Csak ketten vagyunk
Ki akarom hozni a nevelootthonból
Nem tartom jó ötletnek. Nem azért mert mondjuk kárt tenne magában vagy a lakásban, hanem inkább érzelmileg sem tartom jónak hogy egy kamasz gyerek egyedül éljen. Még nincs elég élettapasztalata, nem biztos hogy számára megfelelő döntéseket tud meghozni minden esetben.
Ismerek egyébként olyat, ahol az elvált anyukával éltek a gyerekek, amíg aztán az új párjához költözött és ott hagyta felnőtt nélkül a lakásban a gyerekeit. De ott a legidősebb talán már volt 18. Tartották a kapcsolatot is, azt nem tudom milyen gyakran járt át hozzájuk, segített-e nekik.
A nevelőotthon mint körülmény még inkább indokolná, hogy végre normális szeretetteljes családi környezetben legyen, ne pedig magára hagyva.
Nem tudnátok külföldre költözni együtt?
Ja csak szenved a nevelotthonba, nem erzi jol magat ott
Itthon nem tudok munkat vallani, mert ezekkel a versenykepesnek csufolt kutyának odavetett csontokból nem tudom a lakashitelemet fizetni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!