Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek jó jegy a 4es?...

Szerintetek jó jegy a 4es? Később, ha így folytatom folyamastoan lefelé vezet a lejtő éls már nem fogom semmire venni? Mit csináljaqk máshogy? Bővebben lent fejtem ki.

Figyelt kérdés
12éves fiú vagyok 6. évfolyamos. Egy nagyon erős gimnáziumba járok, és 5. -ig egész életemben 5 4-est kaptam. El se tudnám képzelni, milyen lenne egy hármas. (ezek nem év végi osztályzatok, szimplán év közbeni dolgozatokra kapott jegyek. ) Most 6. -ban így év elején már becsúszott 4db 4es, a szüleim nagyon kivannak akadva, én nagyon rosszul érzem magam és nem tudok másra koncetrálni nap közben, csak a dolgozatokra, hogy vajon ez anyas lesz stb.
2010. nov. 2. 19:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

HEÁEÁAÁEAÁA ASDASDASDSDSA Ezen jót szakadtam, aranyos srác lehetsz. Hajrá megesz a hármas manóóóó.

És nem nem vagyok bunkó 1es 2es tanuló:D(OMG LEIRNI IS IJJESZTŐŐŐŐ) (Hejjes irásoom dikret ilyen .O)(hányan ffognakk beszolni a j-miatt?

2010. nov. 2. 22:56
 12/16 anonim ***** válasza:

én is így vagyok...

12L

2010. nov. 3. 08:14
 13/16 anonim ***** válasza:
jó a 4-es :)
2010. nov. 3. 09:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Háccárá, háccárá akkorát röhögtem! XD :D Egy négyes miatt idegeskedni? Én most vok 8.-os és eddig matekból tod milyen jegyeim vannak? Egy 1-es, egy 2-es, meg egy 5-ös az is szorgalmi. :S Na én mit szóljak? Nekem eleve nem fog az agyam a matekra, szted én mit fogok csinálni? Gyakorlok a dogára aztán lesz ami lesz! Attól hogy egy hétig idegeskedek amíg ki nem kapjuk még nem lesz jobb max rosszabb mert ha ideges vok még azt a kicsit is elfelejtem amit tudtam volna. Most komolyan mit csinálnál ha vmiből 1-est kapnál? Megölnéd magad vagy mi?! Nem kell ilyen véresen komolyra venni!

L/14

2010. nov. 3. 10:41
 15/16 anonim ***** válasza:
A 4-es jó jegy! Erre majd magadtól is rájössz, főleg, ha olyan tanárod lesz, akinél összeteszed a kezed, ha kapsz egy 3-ast...
2010. nov. 3. 18:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Örülnék a négyesnek lány létemre... Idén még csak hármast hoztam :(
2010. nov. 3. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!