Szerintetek jó jegy a 4es? Később, ha így folytatom folyamastoan lefelé vezet a lejtő éls már nem fogom semmire venni? Mit csináljaqk máshogy? Bővebben lent fejtem ki.
HEÁEÁAÁEAÁA ASDASDASDSDSA Ezen jót szakadtam, aranyos srác lehetsz. Hajrá megesz a hármas manóóóó.
És nem nem vagyok bunkó 1es 2es tanuló:D(OMG LEIRNI IS IJJESZTŐŐŐŐ) (Hejjes irásoom dikret ilyen .O)(hányan ffognakk beszolni a j-miatt?
Háccárá, háccárá akkorát röhögtem! XD :D Egy négyes miatt idegeskedni? Én most vok 8.-os és eddig matekból tod milyen jegyeim vannak? Egy 1-es, egy 2-es, meg egy 5-ös az is szorgalmi. :S Na én mit szóljak? Nekem eleve nem fog az agyam a matekra, szted én mit fogok csinálni? Gyakorlok a dogára aztán lesz ami lesz! Attól hogy egy hétig idegeskedek amíg ki nem kapjuk még nem lesz jobb max rosszabb mert ha ideges vok még azt a kicsit is elfelejtem amit tudtam volna. Most komolyan mit csinálnál ha vmiből 1-est kapnál? Megölnéd magad vagy mi?! Nem kell ilyen véresen komolyra venni!
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!