Neki nem számít, hogy szeretem?
A lányom nagyon szeretem, (17 éves) de úgy érzem, hogy ez őt különösebben nem melegíti. Nem teszi boldoggá, pedig azt mondják, hogy a szeretet minden sebet begyógyít.
Ha csak 1 ember szeret ezen a világon, akkor már esélyed van, hogy egészséges lehetsz es boldog.
Tényleg terveztem ezt a terhességet es megadtam neki mindent amit lehetett es azt is amit nem.
Mégis azok “kegyeire” vágyik, akik nem a jóakarói, olyan rokonok elismerésére vágyik, akik ellenségesek, kártékonyak, undokok.
Lehet hogy neki kihívás ezek “barátságát” kivívni.
Mert az en szeretetem már adott.
Nem tudom, nem hittem volna, hogy miutan annyi odafigyelést, törődést és főleg tiszteletet kapott, nem tudja megkülönböztetni, hogy kivel érdemes foglalkozni és kivel nem.
A szeretet nem ad neki egy eligazítást, útravalót, pedig ő tudja, hogy hogy néz ki a szeretet.
Mégis rossz emberekkel veszi körbe magát sokszor, akik bántják.
Peldaul az apja gonosz vele abuzív és mégis tartja vele a kapcsolatot es nála is lakott …
Es nagyon el tud keseredni emberek miatt, akik nem érdemlik meg a figyelmét.
En nézem a háttérből és sokszor úgy érzem, hogy neki ez semmit nem jelent, hogy szeretem, neki a többi ember számít, a sok gonosz.
Engem nem szeretett senki igazán. De én tudok szeretni. Csak épp senkinek nincs rá szüksege es főként senkit sem melegít.
Egy szóval: kamasz.
Minden gyerek életében van ilyen időszak. Szülőként annyi most a dolgod, hogy helyes irányba tereld, szép szóval. Ilyenkor az eröltetés, piszkálás, hasonlók rontanak a helyzeten. Idővel észhez fog térni, csak türelem.
Jaaj, most látom az utolsó sorokat. Nincs ilyen, hogy téged nem szerettek, te viszont tudsz szeretni.
Pont innen indul minden.
Nem volt mintád a jól szeretni-re, honnan tudnád, milyen?
Családterápiába kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!