Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 éves lánynál előforduló...

14 éves lánynál előforduló nyomás érzés a szív körül?

Figyelt kérdés

Voltam vele orvosnál, azt mondta nincsen semmi gond, de jövő héten elviszem magánba.

Enyhe fájdalmat érez, nem folyamatosan, hanem bele-belenyílal neki, pár napot keresztül, majd elmúlik.

Más tünet szerencsére nincsen, jókedvű, vidám...

#enyhe fájdalom #szív körüli nyomás
2024. júl. 13. 07:01
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Az én kamaszomnak is volt ilyen. A tüdőszűrőtől kezdve mindenhol voltunk, de minden lelete negatív. Azt mondta a doki, hogy akkor vagy a stressz vagy valamilyen lelki dolog van a háttérben.
2024. júl. 13. 07:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! Kíváncsi vagyok nagyon,amire még gyanakszom, hogy a múltkor is mensi előtti napokban volt,és most is....de remélem,nem valami komolyabb dolog húzódik meg a háttérben.
2024. júl. 13. 07:34
 3/9 Kólauborkával ***** válasza:
90%
Azért érdemes elmenni dokihoz is, de nem szoktál valami koffeineset inni? Én imádom a fekete teákat, de e miatt kellett abbahagynom, mert erős szívdobogást okozogt.
2024. júl. 13. 08:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen,jövő héten megyünk kardiológiai vizsgálatra.Nem,koffein tartalmú italt nem iszik.
2024. júl. 13. 08:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én olyankor szoktam ilyet érezni, amikor puffasztó ételt eszem.
2024. júl. 13. 09:07
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
Ez mensikor is szokott lenni, esetleg sportolaskor, puffaszto etel miatt, hideg meleg valtakozas miatt.
2024. júl. 13. 15:19
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
egy ekg meg egy szívultrahang sosem árt, tüdőröntgen, hasi ultrahang, pajzsmirigy esetleg, ha minden negatív (ahogy nálam pl) akkor még reflux is lehet, nekem azt mondta az orvos. nálam azt se találja mondjuk senki, tehát most beutaltak pszichoizére is, hogy vizsgálja meg hogy szorongok-e, mintha nem tudnám magamtól hogy igen, de már vagy két évtizede, nem tudom mitől jönne elő most a fájdalom mint tünet XD
2024. júl. 13. 18:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
szept. 16. 21:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést,csak most vettem észre.... minden rendben van szerencsére! Eléggé stresszes a sulis dolgok miatt a lányom,a nyári szünetben jó nagyot pihent.Most is sokat beszélgetünk vele,tudatosítjuk,hogy nem szabad ennyire idegeskedni.
szept. 28. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!