Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15-16 éves gyermeketek dolgozi...

15-16 éves gyermeketek dolgozik valamit a nyáron?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hivatalosan csak 16 éves kor felett lehet.

Vagy ha nem dolgozik, akkor mivel fogja tölteni a napokat?

jún. 13. 09:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%

Az enyém 15,5. Nem fog dolgozni még, nem is lehet hivatalosan.

Délig alszik majd minden nap. Kivéve azt a 3 hetet, amikor nyaralni megyünk. Illetve barátnője hívta le magukhoz a Balatonra kétszer egy hétre.

Többi napokon Netflix, nyelvtanulas (két nyelvet tanul) és ad-hoc programok.

jún. 13. 09:43
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Dolgozik. Nem egész nyáron. Amit keres, abból a pénzből elmegy a barátaival nyaralni Balatonra, meg vesz magának ruhát vagy amit akar.
jún. 13. 09:57
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
15 éves kortól lehet hivatalosan is dolgozni, csak kizárólag iskolai szünetekben. És igen, fog, nagyon szeretett volna, és ismerősökön keresztül találtunk neki egy jó helyet. Betanult már, hétvégétől nyomhatja orrba-szájba :)
jún. 13. 11:44
 4/14 anonim ***** válasza:
85%

1-es hozzaszolo : 15 eves kortol hivatalos a diakmunka.

Igen fog, es a legtobb baratja, osztalytarsa is.

jún. 13. 11:49
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

14 és 16 évesek a gyerekeim.

A 14 még nem megy,ő naponta edzésre jár július végéig. Az augusztus lesz a nyáriszünet ott.

Ezen kívül itthon lesz, haverokkal bandázik, nyaralni megyünk.

A 16 éves már volt 2 napot, minden hétvégén péntek-szombat fog dolgozni előreláthatólag.

Velencei-tó partján egy gyrososban.

Hétköznap pihen, barátjával lesz, szintén jön nyaralni.

jún. 13. 11:58
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is 16, 14 évesek. A nagy sem megy még dolgozni. Pihen, focizni jár a barátaival meg edzeni. Meg teljesíti a kötelező közösségi szolgálatot.
jún. 13. 12:12
 7/14 anonim ***** válasza:
72%

15 éves sportoló fiam besegít az edzők által szervezett sporttáborban, foglalkozásokban, koordinálja a kicsiket stb.

Kap érte pénzt is, én is örülök, ő is szívesen csinálja- pár hetet megy, csak belekóstolásképp, én büszke vagyok rá.

jún. 13. 19:14
 8/14 anonim ***** válasza:
72%
enyém 14et ősszel tölti így kiesik ez, de jövőre megy, könyvesboltba pakolni/kategorizálni napi 4órába vagy raktárba dobozokat hajtogatni. ezek rokonok munkahelyén lévő lehetőségek, ő akarja nincs kényszerítve.
jún. 13. 20:58
 9/14 anonim ***** válasza:
60%
bocsánat elírtam most 14, 15lesz ősszel 8as voltam
jún. 13. 20:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Fog. Az egyik rokonnak van egy cége, ott fog besegíteni. Igazából már nagyon szeretett volna pénzt keresni.
jún. 14. 09:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!