Az enyém 15,5. Nem fog dolgozni még, nem is lehet hivatalosan.
Délig alszik majd minden nap. Kivéve azt a 3 hetet, amikor nyaralni megyünk. Illetve barátnője hívta le magukhoz a Balatonra kétszer egy hétre.
Többi napokon Netflix, nyelvtanulas (két nyelvet tanul) és ad-hoc programok.
2024. jún. 13. 09:43
2/14 anonim válasza:
Dolgozik. Nem egész nyáron. Amit keres, abból a pénzből elmegy a barátaival nyaralni Balatonra, meg vesz magának ruhát vagy amit akar.
2024. jún. 13. 09:57
3/14 anonim válasza:
15 éves kortól lehet hivatalosan is dolgozni, csak kizárólag iskolai szünetekben. És igen, fog, nagyon szeretett volna, és ismerősökön keresztül találtunk neki egy jó helyet. Betanult már, hétvégétől nyomhatja orrba-szájba :)
2024. jún. 13. 11:44
4/14 anonim válasza:
1-es hozzaszolo : 15 eves kortol hivatalos a diakmunka.
Igen fog, es a legtobb baratja, osztalytarsa is.
2024. jún. 13. 11:49
5/14 anonim válasza:
14 és 16 évesek a gyerekeim.
A 14 még nem megy,ő naponta edzésre jár július végéig. Az augusztus lesz a nyáriszünet ott.
Ezen kívül itthon lesz, haverokkal bandázik, nyaralni megyünk.
A 16 éves már volt 2 napot, minden hétvégén péntek-szombat fog dolgozni előreláthatólag.
Velencei-tó partján egy gyrososban.
Hétköznap pihen, barátjával lesz, szintén jön nyaralni.
2024. jún. 13. 11:58
6/14 anonim válasza:
Nekem is 16, 14 évesek. A nagy sem megy még dolgozni. Pihen, focizni jár a barátaival meg edzeni. Meg teljesíti a kötelező közösségi szolgálatot.
2024. jún. 13. 12:12
7/14 anonim válasza:
15 éves sportoló fiam besegít az edzők által szervezett sporttáborban, foglalkozásokban, koordinálja a kicsiket stb.
Kap érte pénzt is, én is örülök, ő is szívesen csinálja- pár hetet megy, csak belekóstolásképp, én büszke vagyok rá.
2024. jún. 13. 19:14
8/14 anonim válasza:
enyém 14et ősszel tölti így kiesik ez, de jövőre megy, könyvesboltba pakolni/kategorizálni napi 4órába vagy raktárba dobozokat hajtogatni. ezek rokonok munkahelyén lévő lehetőségek, ő akarja nincs kényszerítve.
2024. jún. 13. 20:58
9/14 anonim válasza:
bocsánat elírtam most 14, 15lesz ősszel 8as voltam
2024. jún. 13. 20:58
10/14 anonim válasza:
Fog. Az egyik rokonnak van egy cége, ott fog besegíteni. Igazából már nagyon szeretett volna pénzt keresni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!