Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz gyerekeitek esténként...

Kamasz gyerekeitek esténként meddig lehetnek bent a szülői hálóban nálatok?

Figyelt kérdés
Korán kelünk, illetve kettesben is szeretnénk lenni kicsit, a lányunk viszont nem akar a szobájába menni esténként.

jún. 6. 21:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

Ameddig akarnak.

Örülj neki hogy kamaszként is igénye van rátok...

jún. 7. 13:53
 12/13 anonim ***** válasza:
14%
Átérzem a helyzetet. Nálunk a fiam este 11-kor még bekopog jó éjszakát kívánni. Ami egy kedves gesztus, de mégis mikor tudnánk szexelni? A férjem mindig ordibál vele, hogy ne járkáljon a nyakunkra, neki persze ez érthető módon rosszul esik. Én már volt, hogy mérgemben mondtam neki, hogy szexelni szeretnénk, erre elcsodálkozott, hogy nem vagyunk mi már öregek ahhoz?!
jún. 12. 18:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem szoktak benn lenni, az nem közös helyiség. Én sem ücsörgök be az ő szobájukba esténként :D (menne is balhé, asszem).

Amúgy kilenc után szépen elvonulnak a szobájukba és mi is becsukjuk az ajtót.

jún. 15. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!