Okosóra kamasznak igen vagy nem? Részletek lent.
A férjem ma egy rokonától kapott egy használt okosórát. A rokonnak nem kell. A férjem nem tudja használni, mert nem jó az ő készülékéhez. Én régóta szeretnék egyet, mondta, hogy legyen az enyém. De férfi óra, nekem túl nagy, nem igazán tetszik. A kamasz lányunknak viszont tetszik, egyből elkezdte nyomkodni, próbálni.
Este mondtam a férjemnek, hogy akkor azt hiszem, megvan az óra új tulaja. Erre közölte a férjem, hogy akkor inkább visszaadja a rokonának, hogy adja el.
Mert szerinte semmi szüksége rá a gyereknek. Tény, de kaptuk. Nem adtunk érte pénzt.
Ebben az esetben ti mit csinálnátok? Megtarthatná a gyerek?
Köszönöm a válaszokat. Én is így gondolom. :)
Úgy viselkedik a férjem tényleg, mint egy nagy gyerek. :/
Ha ő nélkülözött, tudja milyen rossz az, pont ezért kéne a saját gyerekének megadnia, amit tud (és itt nem a végtelen elkényeztetésre gondolok).
Ingyen kaptátok azt az órát, erre ő inkább visszaadná, minthogy a lányotoké legyen? Ez szerintem nagyon beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!