Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Okosóra kamasznak igen vagy...

Okosóra kamasznak igen vagy nem? Részletek lent.

Figyelt kérdés

A férjem ma egy rokonától kapott egy használt okosórát. A rokonnak nem kell. A férjem nem tudja használni, mert nem jó az ő készülékéhez. Én régóta szeretnék egyet, mondta, hogy legyen az enyém. De férfi óra, nekem túl nagy, nem igazán tetszik. A kamasz lányunknak viszont tetszik, egyből elkezdte nyomkodni, próbálni.

Este mondtam a férjemnek, hogy akkor azt hiszem, megvan az óra új tulaja. Erre közölte a férjem, hogy akkor inkább visszaadja a rokonának, hogy adja el.

Mert szerinte semmi szüksége rá a gyereknek. Tény, de kaptuk. Nem adtunk érte pénzt.

Ebben az esetben ti mit csinálnátok? Megtarthatná a gyerek?

máj. 17. 22:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek a tied is. Én megfognám és odaadnám neki. Ez nem akkora nagy dolog már a mai világban. 7-8 éveseken látom az utcán.
máj. 18. 08:12
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A férjed egy bunkó.
máj. 18. 09:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
12 éves volt a lányom, mikor karácsonyra kapott. Így hamarabb észreveszi ha hívom vagy írok neki, mert 30km-re járt 7 éves kora óta suliba.
máj. 18. 10:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rá szüksége, de tetszik neki és már megvan a cucc. Nyilván odaadnám a gyereknek. És ebben az ügyben simán beleállnék a férjembe, mert nagyon nincs igaza.
máj. 18. 11:11
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Én is így gondolom. :)

Úgy viselkedik a férjem tényleg, mint egy nagy gyerek. :/

máj. 18. 13:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A férjed azt akarja, hogy a lányod ne haladjon a korral, szenvedjen mindennel, ahogy ő tette és még csak esélye se legyen jobban élni, ha megtehetitek? A lányod érdekében le kéne üvöltened a fejét és hagyni a lányodnak, hogy élvezze az órát. A férjednek meg add vissza a tekerős tárcsázós telefont az okostelefon helyett, vegye elő a tini kori számítógépét, üljön vissza a Wartburgba és kuss legyen. Elvégre az öregeknek jó volt úgy, ő miért akar modernizálni?!
máj. 18. 13:48
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő nélkülözött, tudja milyen rossz az, pont ezért kéne a saját gyerekének megadnia, amit tud (és itt nem a végtelen elkényeztetésre gondolok).

Ingyen kaptátok azt az órát, erre ő inkább visszaadná, minthogy a lányotoké legyen? Ez szerintem nagyon beteg.

máj. 21. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!