Hány éves kortól engeditek a gyereknek a vidámparkos "hányós" hintát?
Én nem szeretem ezeket. Már a látványtól is rosszul vagyok.
A lányom 13 éves, már tavaly is mindenáron fel akart ülni.
Ma megy az osztálytársaival a majálisra, és mondta, hogy fel fog ülni. Nekem már ettől hányingerem van. 😅🤣
2#
Nekünk a családdal az egyik kedvenc nyári program a vidámpark. Tuti élvezni fogja a lányod, ha szereti az ilyeneket. Nálunk a 13 éves már az xxl hintán is ült, sőt láttam már nála kisebbet is felülni. Tényleg gyerekfüggő.😃
Amikortól egyedül felülhet, mert mi biztos nem fogunk!
Már attól rosszul vagyok mikor nézem a gyereket a játszótéren a kézzel körbe forgathatós izén (és egy szimpla hintaágyban sem tudok ülni ha mozog...)
Én a majálisos vurstlinál óvatosságra inteném a gyereket. Ezek a vidámparkok nem minden esetben vannak megfelelően karban tartva.
Azzal nincs bajom, ha felül a gyerek olyan játékra, amire én nem szeretnék. 7, illetve 9 évesek. Én 5 évesen kezdtem a vidámparkolást. Anyukám nem nagyon ült fel velem, inkább apukám volt kapható ilyesmire. 13 évesen már nyugodtan elengedheted a gyereket, most fiatal, most van itt az ideje, hogy hülyeségeket csináljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!