Szégyenlős előttetek a kamasz gyereketek?
Eddig egyáltalán nem zavarta a lányom, ha bemegyek valamiért a fürdőbe mikor fürdik/zuhanyzik, be se hajtotta az ajtót. Most viszont egyik napról a másikra elkezdte kulcsra zárni az ajtót (kettesben lakunk), ha bekopogok azt mondja pár perc és jön ki. Aggódjak, hogy valami problémája van, vagy titkol valamit (tetoválás, piercing) vagy csak most ért el oda, hogy érzékeny az intimszférájára?
16 múlt.
Sok a beteg ember itt látom!
Inspektalni megy hallod, testvizit, tetkók, piercing a hivatalos ok!
Hogy nem szakad rád a stukatúr jóisten tégy valamit az ilyenekkel ne hagyd, hogy pusztítsák az oxigent!!!
Rohadt mod zavart, hogy anyam telibeszarta a maganszferamat, “o szult” jeligevel. Aztan hallgathattam a megjegyzeseket, hogy eppen hol es hol nem vagyok leborotvalva. Raadasul nem is lehetett zarni a furdo ajtajat.
Olyan hazba koltoztunk a ferjemmel, ahol van kulcs, a gyerekunknek legalabb lesz lehetosege arra, amire nekem tizenevig nem volt.
Én egyszer szóltam a szüleimnek, hogy ne zavarjanak fürdés közben. 14 voltam. Onnantól figyeltek erre. Egyik barátnőm gyerekként mindig nálunk lógott. Tudod miért? Mert az apja meg az anyja pucéran mászkált otthon az így természetes felkiáltással. 18 évesen el is költözött a bátyja szintén. Férjem unokaöccse 16. Tőlünk kért tanácsot hogy szóljon a szüleinek, mert zavarja, hogy jönnek mennek mikor ő zuhanyozik illetve ott is a pucér mászkálás van.
Lehet olyan gyerek a világon akit ez nem zavar, de szerintem az a ritka holló kategória.
Elkeserítő néhány megnyilvánulás. El sem lehet képzelni, hogy van olyan anya-lánya kapcsolat, ahol nem baj, ha meglátja egyik a másikat?
Nem bejárkálásról van szó, mondjuk havonta egyszer lehet volt olyan, hogy éppen akkor kellett valami, készülődésben vagyunk, indulás előtt pl. Fordítva is megesik, ő is van, hogy bejön, ha én vagyok a fürdőbe. Azért nem értem a felháborodást, mert vannak hasonló kérdések, ahol nem szülő kérdezi ugyanezt szülőtől, hanem tini a tinitől, és a válaszok alapján egyenlő arányban vannak a szégyenlősek, és a minden mindegy kamaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!