Mit tennétek az esetemben?
Az a helyzet, hogy van két barátnőm, nevezzük őket A-nak és B-nek. A az egész szívét kiöntötte B-nek. B azonban fogta, és előttünk elkezdte mondani, hogy mennyit nyavalyog A, és hogy A mindig azt mondja, hogy őt nem hallgatja meg sohase B. Én nagyon bírom mindkettőjüket, főleg A-t, aki soha az életben nem hazudott, eszméletlenül őszinte. És most rosszul érzem magam, mert B teljesen kibeszélte végülis A-t.
Szerintetek elmondjam A-nak hogy mi történt ? Most úgy érzem magam, mintha én is kibeszéltem volna őt
L/13
szia! hát így is úgy is te leszel a hibás
ha elmondod A-nak hogy B ezt tette vele akkor te leszel a hibás B szemében hogy ,hogy tehetsz ilyet.áruló leszel meg akkor B nem fog benned bízni és még téged fog tartani kétszínűnek.
ha viszont nem mondod el A-nak akkor is te leszel a hibás mert egy igaz barátnő elmond mindent, ha nem mondod el akkor csalódni fog benned A hogy miért nem védted meg stb..
szerintem mérd fel a helyzetet,hogy melyik barátnőd ér többet.akiben nem csalódhatsz. mondd meg B-nek, hogy mondja el A-nak hogy miket mondott a háta mögött... mert ez szemétség amit csinált! ha erre nem hajlandó hogy A szemébe megmondja az igazat akkor ő nem igaz barátnő. ha nem mondja el B A-nak akkor te mondd el finoman A-nak hogy mit tett B vele. egy jó tanács a bosszú soha de soha nem megoldás még ti lesztek a szemetek ezért is! ha bármi kérdésed van akármiben nyugodtan írhatsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!