Hány órát tanulsz naponta?
2 vagy másfél de közbe tartok természetesen szünetet is nem egyhuzamba 2óra:)
14L 9.osztály
Általában napi 3-4 órát tanulok, de így sem vagyok kitűnő (4.8-as átlagom van). 13 éves lány vagyok, 7. osztályos, nem buktam, hanem maradtam +egy évet az óvódában :)
És Te, kedves Kérdező?
1-3 órát, változó :)
Fél óra alatt általában megtanulok 10-15 oldalt, szerencsére gyorsan megy, eddig kitűnő vagyok :)
Dolgozatok előtt elölről átveszem az egész anyagot, az több időt vesz igénybe...
17/L, most vagyok 11-es.
szerintem max 2 órát
18 L végzős
és az átlagom 4,9
Idén eddig 3 napot vtam iskolában... oktató mindíg kikér és dolgozni kell. Tavaly kb 1 órahossz alatt megtudtam tanulni azt a pár dolgot.
17F - 12.osztály
én átlagosan 6-7 órát tanulok. És aki az osztályból még pár jó tanuló is ennyit tanul..Nem az,hogy nehezen tanulok. SOK (inkabb úgy fogalmazok rengeteg) az anyag. Már lassan nem győzzük. Még jó formán év eleje de mi már totál ki vagyunk fárdava:S
13/L 7. osztály. (románia)
Kedden 0-1 órát kb [azért mert szerdán csupa olyan tantárgy van, amire nem kell tanulni]
Vasárnap, Szerdán kb 2-3 órát [hétfői, csütörtöki nap a legnehezebb]
Hétfőn, Csütörtökön kb 1-2 órát [ezek olyan közepes napok]
13,5/L vagyok, 7.-es [szerbiai vagyok, és itt 1 évvel később kezdik a sulit mint Mo.-n...]
És eddig mindig [szín]kitűnő voltam [5,00]. Vagyis 6. félévkor 4,89 volt az átlagom, de csak az évvégét számítják, és az mindig 5,00 :D
Én olyan 25 perc-től 1 óráig.
13/L Hetedikes vagyok.Eddig mindig kitűnő voltam.Valahogy gyorsabban fog az agyam. :)
hétköznap 1-2 órát, hétvégén vasárnap egész délután (ha sok van akkor szombaton is valamennyit) szoktam, olyankor átnézem az egész következő heti anyagot, amiből írásbeli lesz, így hétköznap csak másnapra tanulok, a dolgozatokra való cucokat is csak átolvasom.
16/L
11. osztály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!