Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van ügyelet máshol is? Vagy...

Van ügyelet máshol is? Vagy csak nálunk?

Figyelt kérdés

Az iskolában vannak-e nálatok ügyeletesek?

Hogy nem csak nálunk van-e ez.és hol laktok?

2010. okt. 26. 20:43
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Utolsó nem ilyen fajta ügyeletre gondoltam! Szia!
2010. okt. 27. 16:43
 12/24 anonim ***** válasza:

Van 2 féle is.

1) egy alsós osztályból ketten ülnek a tanári elött egyenruhában és ők mehetnek csak be a tanáriba. Szóval ha egy tanárral szretnél beszélni akkor szónod kell nekik. Ők csak órákközti szünetekben ülnek ott.

2) egy felsős osztályból ül egy felsős a portás mellett. az ő feladata felkísérni a vendégeket/szülőket a tanáriba. Szerencsére nincs sok munkájuk de egész nap ott ülnek órák alatt is.

Magyarország->Pest megye->Szigetszentmiklós

16/L

2010. okt. 27. 18:32
 13/24 anonim ***** válasza:
OFF: Ez nagyon tetszik, amit az utolsó válaszoló leírt! Az egészben csak - legalábbis úgy gondolom - az a rossz, hogy be kell pótolni a napi nem kevés feladatot...:(
2010. okt. 27. 18:36
 14/24 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: Akik egész nap ott ülnek diákok?Hogyan pótolják be a napi órákat?

Köszi a választ!

2010. okt. 27. 19:30
 15/24 anonim ***** válasza:
15:38-as: Ugyanolyan ügyelet, mint máshol, csak tanulószoba a neve.
2010. okt. 27. 19:33
 16/24 anonim ***** válasza:

Általánosban olyan volt h a bejárati ajtóval szemben volt 1 pad és ott kellett 8tól 13ig ülni. Egy füzetbe ha jött vki megkellettt kérdezni a nevét meg h minek jött. Felkelett írni név szerint kik rosszalkodtak szünetben, kik dohányoztak a WC-ben meg még volt pár ilyen amit felkellett írni csak nem emlékeszek. Királyság volt :D

No óra. No para.

2010. okt. 27. 20:13
 17/24 anonim ***** válasza:
JNSZ megye-Kunszentmárton.
2010. okt. 27. 20:14
 18/24 A kérdező kommentje:
Oké, de én arra gondoltam, hogy a szünetekben vannak.e ügyeletesek akik kiküldenek meg, rádszólnak ha rosszat csinálasz.Meg felírnak ha rossz avgy és akkor beírják ezt egy füzetbe ha 10-nél több beírás van akkor osztályfőnöki figyelmeztető jár. Értitek? Nme bántásból írtam az "értitek"?" kérdést!!
2010. okt. 27. 20:15
 19/24 anonim ***** válasza:

Ilyen fajta ügyelet nincs. Néha ha nagyon barmok vagyunk ránkszólnak a tanárok akik arra járnak de mivel én gimis vagyok ezért nincs ilyen fegyelmezésre már szükség.

( a gimi 5. oszt.-tól 12. oszt.-ig tart)

OFF

Hát mint mondtam a kapu ügyeleteseknek nincs sok dolguk így beviszik a tankönyveket és minden óra után lemennek a haverok és leadják az órai anyagot meg a tanárok álltalában nem piszkálják őket ha megmondják nekik másnap hogy ügyeletesek voltak.

2010. okt. 28. 18:58
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszi, hát ők nagyon mázlisták :D
2010. okt. 28. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!