Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan reagálnátok, ha a...

Hogyan reagálnátok, ha a tizenéves gyereketek felvenné az Iszlámot?

Figyelt kérdés
Elkezdené a Koránt bújni, mecsetbe járni, napi 5-ször imádkozni, nem enni disznóhúst és nem inni alkoholt, lány esetén fejkendőt hordani stb.

2024. márc. 30. 19:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Veled ellentétben én olvastam a Koránt és a hiteles hadiszokat és azokban szó nincs amit behazudtál. Ellenben amiket írtál Bibliai tanítások. CSak hogy lásd kivel van dolgod. Idézek a Bibliádból hogy lásd:

Itt azt írja a Bibliád hogy a nő kussoljon és csak arra jó hogy gyereket szüljön:

Timóteus 2:11-15 Az asszony csendességben tanuljon teljes engedelmességgel. A tanítást pedig nem engedem meg az asszonynak, sem hogy a férfin uralkodjék, hanem legyen csendességben. Mert Ádám teremtetett elsőnek, azután Éva. És Ádám nem csalattatott meg, hanem az asszony megcsalattatván, bűnbe esett: Mindazonáltal megtartatik a gyermekszüléskor, ha megmaradnak a hitben és szeretetben, és a szent életben mértékletességgel.

A Bibliád szerint ha egy férfi megerőszakol egy lányt, a lányt hozzá kell adni az erőszaktevőhöz:

Mózes 5. könyve 22:28-29 Ha valaki egy el nem jegyzett szűz lánnyal találkozik, megragadja, és vele hál, és rajtakapják őket, akkor az a férfi, aki vele hált, adjon a lány apjának ötven ezüstöt, a lány pedig legyen a felesége, mivel erőszakot követett el rajta; nem is szabad elbocsátania egész életében.

A Bibliád szerint a szexrabszolgát egyszerűen ki kell dobni ha megunta az illető:

Mózes 5. könyve, a törvény summája 21:14 Hogyha pedig nem tetszik néked, bocsásd el őt az ő kivánsága szerint; de pénzért semmiképen el ne add őt; ne hatalmaskodj rajta, miután megrontottad őt.

Szóval neked nincs fogalmad a Bibliádról :)

2024. ápr. 14. 09:26
 22/23 anonim ***** válasza:
Azt se tudod, hogy az Újszövetség felül írta az Ószövetséget :D a koránodnak meg nem hoztad a számodra kellemetlen szúráit :P
2024. ápr. 14. 09:44
 23/23 anonim ***** válasza:
20%

Idéznéd hogy hol mondja Jézus az Újszövetségben hogy az Újszövetség felül írta az Ószövetséget? Csak mert pont az ellenkezőjét mondja :)

Máté 5:17 "Ne gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy érvénytelenné tegyem a törvényt vagy a próféták tanítását.

Tehát pont azt mondja Jézus hogy nem törölte el az Ószövetséget. Még a saját Bibliádat sem ismered :) Szánalmas. Ráadásul az első vers amit idéztem az Újszövetségből van és azt írja a nő kussoljon és csak arra jó hogy gyereket szüljön.

2024. ápr. 14. 10:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!