Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Iskolai bántalmazás, kirekeszt...

Iskolai bántalmazás, kirekesztés, megbélyegzés esetén mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Ti mit tettetek? Vagy tennétek?

Leginkább tizenévesek esetében, tehát nem kisiskolásokról van szó.

Nagyon sok ilyen eset vezetett öngyilkossághoz, viszont ha a gyerek komolyabban lép fel a saját védelme érdekében, még őt veszik elő.

A szülő ne avatkozzon bele, a tanár nem avatkozik bele...

Akkor mégis mik a lehetőségek?

márc. 23. 12:29
1 2
 11/13 anonim válasza:

Fogadd el, úgy sem fognak megkedvelni.

Valószínűleg jobb vagy náluk és emiatt bántanak (ahogy engem is)

Keress más társaságot ahol veled egyszíntű, értelmes emberek vannak.

Csak ezt teheted rllene

aug. 10. 14:59
 12/13 A kérdező kommentje:

Én a szülő vagyok.

Nem sokkal a kérdésem kiírása után elfajultak úgy a dolgok, hogy léptem az ügyben.

Persze jött az, hogy a bolhából elefántot csináltunk (a gyerek is, és én is), meg rontom az iskola jó hírét...

Bár év végére úgy, ahogy, de rendeződött a dolog, azért örülök, hogy idén elballagott, és szeptemberben a középiskolát kezdi, új közösségben.

(Való igaz, értelmesebb, érettebb a gondolkodása, csak sokszor ebből kifolyólag megpróbált másokat győzködni, és ebből is adódtak részben a problémák. Mondtam, próbálja elengedni ezeket, és a reménytelen eseteket inkább elkerülni, nem pedig megtéríteni.)

aug. 10. 15:16
 13/13 anonim válasza:
#12 ne aggódj engem is rengeteget bántanak, de csak mert lerí hogy nagy jövőm van. Az ilyen gyerekeket utálják és engem itt középsuliban is viszonylag sokat bántanak verbálisan, de a te gyerekednek a legjobbakat kívánom
aug. 10. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!