Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Neki most valami agybaja van?

Neki most valami agybaja van?

Figyelt kérdés
van egy lány. eddig semmi baj. onnantól van baj, hogy eszméletlenül idegesítő. ha valaki elmegy előtte úgy vihog meg a gyöpös barátnői is, mint valami debil idióta. beszól mindenkinek (tanároknak is). szemtelen állandóan visszabeszél. jó ha süket lennék ezek nem zavarnának. de ezek má igen. mindig mindenkinek meghúzza a haját, mint vlmi ovodás, köpköd, kavicsokkal dobál és felborítja a bicikliket. és a ráadás: ő 8. osztályos
2010. okt. 26. 07:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Gondolom, jó fej akar lenni. Azt akarja, hogy figyeljenek rá. Ha van egy menő, népszerű ember a környezetedben, akit mindenki tisztel, annak kellene helyre tennie.

Egyébként biztosan baromi idegesítő lehet. Észérvekkel sosem fogod tudni helyre tenni. Nem csak a fiúk előtt riszálja magát? Mert akkor egy jóképű fickónak kellene kiosztania.

2010. okt. 26. 07:23
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Csak menőnek akar tűnni.. Jó választás xd! :)
2010. okt. 26. 08:38
 3/7 anonim ***** válasza:
12%
hát ennek tényleg agybaja van
2010. okt. 26. 13:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is menőzni akar. Egyszer jól "pofára" kéne esnie xD
2010. okt. 26. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Amikor elkezdted írni ak azt hittem valamelyik oszitársam irta ki de amit ez a lány csinál az bruta.xD
2010. okt. 26. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Figyelj ez még semmi. A mi évfolyamunkban( 7. osztály) van egy lány akit az ügyeletesek azért írtak fel mert idézem: " harapdálta és nyalogatta társait a szünetben".

tehát szerintem ez még durvább. Hogy képes valaki ilyenre, hogy megnyal egy másik embert?

nem értem, de abba az a vicces, hogy a lány tudja, hogy hülye és idegesítő, meg undorító.De azt mondja nem tud ellene mit tenni.Ez csak jön magától.nem értem.

2010. okt. 26. 20:41
 7/7 anonim ***** válasza:

komoly betegség, feltűnési viszketegségnek hívják. de van rá gyógymód:

a szülőtől pár nevelő célzatú pofon

2010. okt. 27. 11:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!