Miért nézik le anyut a barátnőim?
Sokszor adnak rá utaló jelet hogy,lenézik..
Pl: Múltkor nem voltam egy nap iskolába mert éjjel hánytam és anyu reggel nem engedett el iskolába mert fél hogy napközbe is lesz velem valami..
és ugye nap közbe jól voltam ezért elengedett (mert orvoshoz akart vinni) de én nem engedtem hogy otthon fogjon..
És erre a barátnőm: "engem anyu tuti nem engedett volna el" olyan mint ha lenéznék :( :'( pedig tudom hoogy anyu mindent megtenne értem.. És nagyon szeretjük egymást az anyuval..
Most is nem engedett iskolába mert elmentünk mert már 2 hete taknyos vagyok,meg megnéztük a cukrom mert,féltett mert rá utaló jelek voltak..
De szerencsére cukros nem vagyok..
Mért hívod őket a barátnőidnek?
Ezek csak osztálytársak! Ne törődj velük és ha lesz alkalmad, te is szólj be nekik!
Azért a barátnőim mert az osztálytársakkal csak 4-5 szót váltok,velük meg mindig együtt vagyok..
Meg hát LBÖ-k vagyunk és szeretem őket csak annyira bánt hogy itélkezenek mikor nem is ismerik a családom.. :(
Arra a mondatra nem lehet semmit sem mondani hogy "engem biztos nem engedett volna el" :(
Ez egyátalán nem probléma csinálás,csak kíváncsi voltam más hogy gondolja,mert rosszul esett nekem..
Így 1-1 a felállás... Nem fogok azért rá megharagudni,mert az hogy haragszom meg rosszul esik az kettő külön dolog..
És ez nem most történt hanem 1 héttel ezelőtt
Az én "barátnőim" is ezt csinálják,,Azért mert így azthiszik hogy ők jobbak
Itt szerintem igazából nem anyukáddal van a baj hanem hogy ők nagyobbnak érezhessék magukat meg hogy az ő anyjuk jobb stb.
Ez az én véleményem,,nem biztos hogy így van...Csak nekem ez így jött le
Na szóval, hmm érdekes hogy miért fogalmaztok úgy hogy "betegen" mikor jól láthatóan leírtam hogy már egész nap nem volt bajom..
És most is azért vitt el orvoshoz mert a cukrom mérette meg meg fájt a torkom.. És elvitt volna engem is anyu orvoshoz ha engedtem volna de nem engedtem.. Na kész.. És számomra ez már lenézés.. de ha így megmondtam volna a barátnőimnek akkor meg megharagudtak volna..
És tényleg felhúzom magam mikor azt mondják BETEGEN mikor le írtam hogy már egész nap nem volt semmi bajom.. És nem azért írtam ki a kérdést hogy elmondjam milyen sz*r barátnőim vannak,mert igenis szeretem őket meg tisztelem a szüleiket is,de szerintem anyu sem kedvesebb az Ők szüleinél..
és ennyi itt befejeztem,csak jól esett kiírni magamból
12:12 vagyok
nem azt mondom hogy problemat csinalsz csak emiatt ne veszzetek ossze vagy ilyesmi.
ertem en ,hogy mar teljesen jol vagy de az furcsa volt nekik hogy suliba nem megy utanna meg jarkalsz.es megegyszer ez szeintem EGYALTALAN NEM lenezes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!