Gáz hogyha 14 évesen (fiu) Disney Channel-t IS nézek?
Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 16:30
11/19 anonim válasza:
Nah,megjöttek a nagy komoly felnőttek...,ugyan már!!
12/19 anonim válasza:
Szerintem nem gáz ha valakit mesét néz nem arról van szó de ami azon az adón szoktak menni és valaki azokat a szennyeket nézi az nagyon gáz !
13/19 anonim válasza:
Nem gáz. Én is nézem 13,5/L vagyok [4 hónap múlva 14 x)] [meg bár csak kb 3-4 sorozatot]
Bár szerintem sem hangoztasd. Én sem csinálom, bár van olyan osztálytársam, aki még minimaxot néz xD
14/19 anonim válasza:
Én Elmo-t .. Na és akkor mi van?:) Minek kell ki cikizni az ilyet?Aki meg azt írta hogy Hannah Montanat fog nézni a srác a barátnőjével...Hát szerintem az tévedett :)) Nem hinném hogy akkor a Disney C.-t fogják nézni..:)
Kedves kérdező!Ne érdekeljen mások véleménye.:) Ha te szereted ezt az adót nézd!Nekem a 18 éves bátyám is nézi,sőt Ő még a Cartoon Network-öt is...:) Egy a lényeg : NE HANGOZTASD!:)
13/L
15/19 anonim válasza:
nem gáz! :D ha neked ez esik jól akkor nézd azt! :)
16/19 anonim válasza:
Szerintem nem gáz! de ott tényleg szennyeket adnak. Azért én is nézem mert imádok azon röhögni hogy milyen nevetségesek, hogy azt hiszik ők olyan nagy sztárok.
18/19 anonim válasza:
Én 17 vagyok, de szoktam nézni.
De ugyanúgy megnézek "felnőttesebb" műsorokat is, ami érdekel.
19/19 anonim válasza:
Sezrintem nem gáz.Tény,az élőszereplős sorozatokat amiket adnak rajta,nem szeretem,de pl. Phineas és Ferb,Pecatanyát szoktam rajta nézni.Meg néha Dzsungel Életet,de azt csak akkor,ha rossz kedvem van.Ha megnézem mindig sírva röhögök!xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!