10 éves kislánynak mit lehet venni karácsonyra?
Szia! Az én lányom is 9 múlt.Ő tánc szőnyeget kér,tavaly igazi kiskutyát kapott,a felelősség tudatuknak jót tesz.
akvárium,halakkal,vagy teknőssel.megtanulja az állatok szeretetét.persze ha olyan típusú.Végül is attól függ,mivel játszott kiskorában.Az enyém,akkor is inkább műanyag állatot kért,nem igazán babázott.Nagyon jók,a könyvek is,neki az enciklopédiák a kedvencei,persze a gyerekeknek valók,meg a TUDOD-E sorozat,lovas,állatos könyvek.Én úgy szoktam csinálni,hogy már most elkezdem iratni vele a karácsonyi listát,amire mindent felír,amit meglát,és szeretne.Aztán meg van beszélve vele,hogy nem biztos,hogy azokból kap,de mindíg sikerül valami meglepi! Sok sikert!Magamnak is!
Mivel igy tetted fel a kerdest feltetelezheto, hogy nem sajat ez a bizonyos kislany. Lehet talalgatni, de ebben a korban mar szerintem elegge kiforrott gondolatvilaguk, elkepzeleseik vannak a gyerekeknek. Probalj vele beszelgetni, probaldd olyan iranyba vinni a beszelgetest, hogy ratapints arra, mi a kedves a szivenek, mi az ami nincs meg neki, mi az ami hianyzik a kis eletebol oszerinte.
Kerdezz ra arra, hogy milyen lenne neki az, ha egyik naprol a masikra egyszer csak meglenne neki az a dolog amit kedvesnek tart. Ezzel szerintem megtudod mit szeretne, de nem arulod el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!