Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 évesen azt szeretné, hogy...

16 évesen azt szeretné, hogy itt aludjon a barátnője... tudtommal még szűzek mindketten, meg kellene engednem?

Figyelt kérdés
A lány szüleit már nem szeretném felhívni ilyen későn, de haza tudnám vinni autóval...
2023. dec. 27. 22:53
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
83%
Jesszus, nem 5 éves, barátkozz meg vele, ha nem akarod, hogy majd ott hagyjon a pitsába hamarosan.
2023. dec. 28. 00:08
 22/36 anonim ***** válasza:
98%
Már nyilván késő, de én megmondanám a lánynak, hogy írok/felhívom a szüleit, hogy itt alszik, hogy ne aggódjanak. Ha azt mondja, ne hívd/megengedték, akkor kamuzik és hazavinném.
2023. dec. 28. 00:24
 23/36 anonim ***** válasza:
70%

Felhívtam volna a lánnyal közösen a szüleit, hogy szépen akkor kéretőzzön el, ha maradni akar, mert csak így engedem.

Egyébként nem nagyon értelek. A fiadat te nevelted. Neveld úgy, hogy bízhass benne. Én 16 évesen már rég éltem szexuális életet, bár ez nem nagy dicsőség, de sosem lettem terhes, és anyám nem is aggódott ilyeneken, tudta, hogy védekezek rendesen.

2023. dec. 28. 04:30
 24/36 anonim ***** válasza:
70%

18as, mi az, hogy nem az ő dolga? Kiskorú a lány és ő a felnőtt, akinek a felügyelete alatt áll, csak részben cselekvőképes még.

Egyébként a fiad 16, és a lány mennyi?

Én nem engedném meg, taxi is van, hazadobnám a lányt, a szülei engedélye nélkül tuti nem aludhatna nálam. Korától függően engedném, ha van 16, és régóta ismerik egymást(3-6hónapja járnak), akkor aludhatnak nálunk, amennyiben a másik gyerek anyja is engedélyt adott rá. Tökmindegy melyik a fiú, vagy melyik a lány, még gyerekek, kell a másik szülő engedélye, és amennyiben pl kikötne olyat, hogy aludjon ott, de külön szobában, akkor tennék róla, hogy így legyen.

Amennyiben csak 13-14 a lány, én nem engedném meg, 15-16-17 éves lány aludhat a 16 éves fiammal, de 14 éves kislány nem, akkor sem, ha a másik gyerek anyja megengedné. Tiniknél két év is rengeteg, főleg ez a két év.

2023. dec. 28. 06:39
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
Én nem engedném meg. Kisgyerekek ne játsszanak felnőttest. Az meg milyen már hogy a kis ribizli nem kérdezi meg ott alhat e csak az ő szüleivel, és beközlik ezt neked. Én már csak azért se engedném. Menjen szépen haza.
2023. dec. 28. 07:25
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
24es 3-6 hónap neked régi ismeretség?:-D
2023. dec. 28. 07:28
 27/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nagyon sokat segített.

Nálunk voltak egész nap, csak csak beállítottak hogy itt aludhatnak-e.

Végül megkértem a lányt, hogy írjon az anyukájának, és ha megengedik akkor maradhat. Írt is, aztán az anyuka felhívott, beszéltem vele kb. 10 percet, és úgy döntöttünk hogy legyen...

Egyébként nyáron jöttek össze, még nem aludtak együtt.

Én nem aludtam valami jól, izgultam meg olyan fura érzés volt bennem, de semmit nem hallottam szerencsére, csak hogy párszor járkálnak még éjszaka a konyhába ma a fürdőbe.

Még alszanak, de nem bántam meg végül a dolgot, remélem ők is jól érezték magukat. :)

2023. dec. 28. 08:33
 28/36 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon jól tetted kérdező!:)
2023. dec. 28. 08:38
 29/36 anonim ***** válasza:
64%
Szerinted még szüzek??? :D Nappal is áll a f...
2023. dec. 28. 15:12
 30/36 anonim ***** válasza:
39%
Na, mi történt, kérdező? Elhálták a kapcsolatot? A lepedőt leellenőrizted reggel, mi? :D
2023. dec. 28. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!