Ha a tini fiatok szoknyát akarna hordani, engednétek neki vagy nem? Miért?
10! Az a bibi, hogy a férfiak nem hordanak szoknyát. Egyébként jópár éve még teljesen elfogadott volt rabszolgát tartani, akkor ennyi erővel ma is legyen minden háztartásban egy!
Van jópár meleg ismerősöm, de ők sem vettek fel soha szoknyát. :D
Ha bazári majomnak akar kinézni és megkockáztatni, hogy halálra cikizik miatta, akkor oké.
Biztosan nem, amíg tini, félek, hogy megvernék, megkéselnék, a gyerekem épsége meg bőven fontosabb, minthogy az ő személyiségét tükrözik-e a ruhái. Egyébként mindig nevetségesnek tartottam azokat, akiket zavar a "nem önazonos" öltözködés, meg a nyafogás, hogy "nem igaz, hogy nem fejezhetem ki magam öltözködésen keresztül".. Örüljél hogy van évszaknak megfelelő kényelmes ruhát bsszus, kicsit túltolják a huszonéves kései tinik. SENKI nem hord olyat, amilyet akar. Én 90ezres táskával, 240ezres ruhában, csodálatos bőr, vajpuha méregdrága szandálban érezném önazonosnak magam, mégsem ezt viselem, hanem olyat, ami helyzethez, környezethez, alkalomhoz illő és megengedhetem magamnak, amivel beillek, mert ezek fontosak. Főleg hogy a legtöbb suliban a körmöd sem kenheted ki, mert vétesz a házirend ellen, ami tök rendben van. Suliban csak minimálisan jöjjön elő az ilyesmi. Egyedül pridera engedném így a gyerekem CSAPATBAN, illetve lehet én is velemennék, akkor majd öltözhet bárhogy, mert az olyan közeg, olyan alkalom, mint egy "fesztivál" vagy egy jelmezbál. Egyébként szerintem ezzel nincs baj, csak hogy vonulnak vele az utcán.. a fesztiválok is el vannak zárva, tessék ezt is elzárni, és ott nyiltsággal bárhogy öltözni, főleg ha ez kevesebb ruhával is jár.
Én amúgy a túl csupasz embereket is betiltanám, férfiak hasas-mellesen, nők míderben és csípőgatyában.. Kíváncsi vagyok milyen lesz a következő nyár, nekem ez túl sok a bőrből, főleg tömegközlekedésen. Ha még miniszoknyás pasikkal is össze lennék zárva egy buszon.. mondjuk a nőkön is zavar, ha ülök és miniben állnak mellém, csak ők alacsonyabbak, pasiknál meg pont ülő-arcmagasságban lenne a mini alja..
Na mindegy. Nagyon nagy nem, és hisztinek fognám fel, ha nyafogna, hogy de ő azt akar hordani. Tini, azt hord, amit engedek, és legjobb belátásom szerint döntök, az ő érdekeit szem előtt tartva. Nem nagyon érdekel, ha nem fogja fel, mi az érdeke, ezért 18 alatti, mert még nem feltétlen képes rá. Lányomat sem engedném el feltűnő cuccban alulöltözve, őt megerőszakolják, a szoknyás fiamat meg összevernék. Nyilván ők az áldozatok, de én nem akarom, hogy az váljon belőlük, az emberek idióták és normális ember ezt tudja.
Csak egy ruhadarabról van szó, máris sokan elkezdenek melegedni, stb.
Miért ne mutatkozhatnak úgy?
Sajnos Magyarországon-mint ahogy ez itt is kiderült-rengeteg a gyűlölködő ember, akik nem tudnak épkézláb magyarázatot adni, hogy mégis mi a problémájuk, miattuk egy kicsit tartanék a dologtól.
De ha egyenjogúság van(elméletileg), akkor hadd ne legyen női vagy férfi egy-egy ruhadarab.
Mi tűnt el?
Amiket nemrégiben láttam, azok jelenleg is olvashatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!