Mennyire engednéd gyerekednek, hogy középiskolába eléggé betegen influenzaszerű tünetekkel menjen a sok dolgozat miatt?
Figyelt kérdés
2023. nov. 28. 13:57
21/26 anonim válasza:
A lányom is ilyen, sajnos. Tavaly is volt olyan, hogy sokat tanult egy dolgozatra, és reggelre belázasodott. El is indult iskolába, a buszmegállóból rángattam vissza. Mert hogy nekik azt mondta a tanárnő, hogy aki hiányzik a dolgozatról, azt jól megszivatja és a pótdolgozat sokkal nehezebb lesz. Remek. Amúgy nekem meg volt olyan tanárom, aki kapásból beírta az egyest, ha nem voltál ott dogánál, nem érdekelte, hogy vittél-e igazolást. Na, az ilyen kretén tanárok miatt tartunk itt.
Én nem engedem, hogy így menjen, semmi értelme, rosszul lesz, rossz jegyet kap, megfertőzi a többieket.
22/26 Senior Séf válasza:
Én elengedtem mindegyiket, amikor olyan korban voltak. Az én időmben a nátha még nem számított betegségnek. Az influenza sem. Köhögtünk, prüszköltünk, keresztül-kasul fertőztük egymást, de legalább az immunrendszerünk megismerkedett minden kórokozóval, és nem döntött le minket az első tavaszi szellő.
23/26 anonim válasza:
Nem. Szétfertőz mindenkit az influenzával/coviddal. Maradjon csak itthon, betegen úgyse tud jól teljesíteni
24/26 asper válasza:
Nem a gyerekedről van szó! Szét fertőz mindenkit, aztán megy a ping-pong.
25/26 anonim válasza:
Nekem egész télen folyik az orrom de nem vagyok lázas. Ha minden orrfolyásnál és köhintésnél otthon maradnék akkor osztályozó vizsgát kéne tennem.
26/26 anonim válasza:
Akkor tehát maszkot viselsz egész télen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!