Hogyan nevelhetem meg a gyermekemet? nagyon pimaszul viselkedik az iskolában, már a kicsapás szélén áll, meg szeretném nevelni!! adjanak tanácsokat kérem nem birok vele. idegbeteg leszek!!!!!!!
A születésétől kezdve kellett volna nevelni.
Amúgy kamu kicsengése van.
Igy van, nem most kéne elkezdeni nevelni.
Hányadikos?
Esti provokáció abban a reményben, hogy ilyenkor alszanak a moderátorok?
Amúgy nem létezik kicsapás, lévén hogy tanköteles!
A Tatát meg a mamát is ki akarják csapni, vagy azok hogy kerülnek a képbe?
A kérdés összeszedettsége azt tükrözi, hogyan áltál eddig a szülői szerephez? Lehet, éppen azzal jár a legjobban, ha kirakják, ha már Te ennyire el vagy veszve.
#4: én csak egy iskolában dolgoztam, de nem egy fegyelmit ültem végig, többnek én írtam a jegyzőkönyvét. De: igenis előfordul, hogy kizárják a gyerekeket. Az is tévhit, hogy nem lehet, ha tanköteles. Csak ilyenkor rápirít az iskolára a tankerület, mert majd keresni kell egy másik iskolát. De mivel van olyan, hogy iskolák megegyeznek, hogy egymás problémás gyerekeit átveszik, ezért ez is megoldható.
Ha a kérdés igaz:
A körülményekről stb semmit nem lehet tudni, a kérdés hitelességét ez eléggé aláássa.
Van amikor a gyerekek figyelemfelkeltésből tanúsítanak valamilyen, másoknak nem tetsző viselkedésformát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!