Van valami ötletetek? (lent)
Figyelt kérdés
Beteg vagyok , unatkozom...folyton csak a gép és tv..már unom..mit csinálhatnék?
13/l
2010. okt. 19. 08:31
1/8 anonim válasza:
Olvass, pihenj. Megkérdezhetem mi a baj? Kiváló egészséget és minden elképzelhető jót kívánok Neked!!!
2/8 A kérdező kommentje:
köszi...
ilyen lázas,.nátháás :S
2010. okt. 19. 08:41
3/8 anonim válasza:
Első vagyok! Gyógyulj meg minél hamarabb! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszzzi , nekedIisss.
2010. okt. 19. 09:41
5/8 anonim válasza:
"tanulj" xDD
élvezd ki hogy nem kell suliba menni és NE CSINÁLJ SEMMIT !!!
Mások(pl.énis)örülnék ha nem kéne suliba menni :))
Különben erőt egézséget... :D
6/8 anonim válasza:
ja, de egy idő után rossz, hogy az ember csak fetreng az ágyban...
álmodozz, vágj videót, csinálj honlapot, mittomén
7/8 anonim válasza:
Én ilyenkor a kedvenc sorozatomat nézem a neten :$ személy szerinti kedvenc a buffy :D [link] De a tanulás is jó ötlet :D bár én sem csináltam ilyenkor semmi olyat ami t vel kezdödik és s re végzödik :P tanulás !
8/8 anonim válasza:
Írj naplót :D ez hasznos és jó majd olyan 10 évmúlva jól is esik vissza nézni de a takaritás is jó vagy a dvd vagy az alvás !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!