Szülők véleménye érdekelne ?
Minden kornak megvolt a neheze.
Kiskorukban azért volt nehéz, mert velünk/mellettünk aludtak. Így állandóan barangolnunk kellett. Mondjuk izgi volt, a lakás összes pontját felfedeztük.
Napközben ritkán jutott rá idő, de akkor is megoldottuk. Az este meg a mienk volt
Most, hogy kamaszok, most ami nekem nehézséget jelent, hogy régen szex után zsepi odafog, futás a wc-re megtisztulni. Most nyilván nem rohangálhatok pucéran, így néha biza vannak balesetek, amikor folyik belőlem mibden is, és pl a ruhám totál olyan lesz, hiába teszek oda egy tisztaságit míg felöltözö..
Ahh. Nekem ez a mumusom
Mikor en voltam tini, anyam kb úgy nyerített mint egy befutó ló.
Nekik a nappali volt a szobájuk, onnan nyiltak a mi szobáink. Ha becsuktuk az ajtót ki voltak akadva, mert nem mozog a levegő.
Le se szarták mit látunk/hallunk.
Bennem ez olyan mély nyomokat hagyott, hogy pszichológushoz jártam, ennek ellenére itt vagyok 30 és komolyan olyan prűd, hogy nekem fáj.
Nekünk 2 gyerek van, még kicsik. 2 és 4 évesek.
Már most csak úgy szexelünk, hogs 3ra zárjuk az ajtót, ha alszanak, és 1 hangot nem adok ki.
Nem tudom mi lesz, ha nagyobbak lesznek.
Kamasz mellett. Hamarabb kidőlünk mint hogy ők lefeküdnének.
Off kérdés, de sohasem értettem. Miért trauma az, főleg egy kamasznak, hogy a szülei szexelnek. Tudja miről van szó, nem ijedhet meg mint egy kisgyerek, hogy esetleg bántják egymást, vagy fájdalmuk van. Vessetek meg de én inkább örültem hogy csinálják ha véletlenül rájöttem. :D
Nem érdekel. Csendben vagyunk, ha meg ezt-azt véletlen! meghallanak, hát istenkém!
Ők is szexelnek majd - vagy már -, a gyerekszobában, mégsem problémázok ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!