Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit lehetne ezzel csinálni?...

Mit lehetne ezzel csinálni? Nagyon zavaró!

Figyelt kérdés
Szóval az a problémám, hogy nő a mellem vagy nemis tom h miért de valahogy a mellem átlátszik a pólón, nem is átlátszik hanem csak úgy kirajzolódik vagy mi mármint csak a 2 pötty de van h az egész kirajzolódik :S és non zavaró nemtok vele mit kezdeni, általában pulcsival takarom tesin is mindig kellemetlenül érzem magam, tudom h senki sem bámul meg meg nincs is miért megbámulni, de ez akkor is nagyon zavaró! help mit csináljak?
2010. okt. 16. 17:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez természetes, mit gondolsz, a felnőtteknek egyből akkor lett, egyik napról a másikra? Mivel még nekem sincs akkora, hogy melltartó jó legyen rá, ezért én is olyasmiket hordok, amit belinkelt valaamelyik válaszoló. A sportmelltartó tényleg olyanoknak van, akik sportolnak, mert az úgymond leszorítja, és nem rászkódik annyira:)

Én top-ot hordok,az nem melltartó, hanem pont ilyenre jó, hogy takar,éés nem látszik át a pólón. [link] valami ilyesmit. Menj el egy ruhaboltba,pl. a c&a-ból is van nekem, vagy bárhova, nézz körül anyuddal, és vegyél olyat, ami nem lóg rajtad.

2010. okt. 16. 19:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is anno olyat hortam amikor még nem volt mellem mint az elöbbi válaszoló. Ezután ha ezekk már kicsik lesznek akkor térj át a max szivacsos merevítés nélkülire. De a merevitőssel még várj jó sokat tudom h jelenleg nem ez volt a kérdésed de azért adok egy tippet. :)
2010. okt. 17. 09:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van.Nagyon idegesítő, és néha még a topon át is "kirajzolódik".

13/L

(nem biztos hogy csak 10-11 éveseknek ez a gondja...(üzenem az egyik kedves válaszolónak...:S ))

2010. okt. 17. 13:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Régen én is olyat hordtam, mint az első belinkelt addig, amíg már jó lett rám a melltartó. De ha majd elkezdesz mellartót hodani, tényleg ne merevítőset hodj, mert az nem jó!
2010. okt. 17. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!