Jó ötlet egy kamasznak elmondani, hogy el akartam vetetni, de meggondoltam magam?
A gyerek megérzi, ha valami nem klaffol.
Én - megfelelő szituációban - elmondanám neki (természetesen először finoman körülírva). A kutatások szerint hatványozottan több pszichés problémával rendelkeznek azok az emberek, akiket el akartak eredetileg vetetni. Sokan erről nem tudtak, csak a családtagokkal készített mélyinterjúkból derült ki. Érdemes lenne gyermekpszichológus segítségét kérni a téma feldolgozásához.
32:
Hát ha valaki, akkor én egyáltalán nem vagyok "spiri", nem hiszek az ilyen azoizékben. A pszichológia és a pszichiátria viszont tudományos terület, ráadásul én is páciensként ugyanebben a cipőben jártam, és nagyon nehezen sikerült megtalálni a dokiknak a depresszió, állandó öngyilkos gondolatok, nihilizmus eredetét nálam. Úgy gondolom, jobb lett volna, ha sokkal előbb tudom és egy szakember segít ennek a helyretételében még gyerekkoromban, és nem 40 évesen történik meg. Talán elkerülhető lett volna, hogy életem végéig szednem kelljen a bogyókat.
A cikkben lévő "szakértő" az 1800 -as (!!!) években született :D
Gratulálok,hogy rákented anyádra a gondjaidat és végre békében élhetsz. Nem anyukád volt a hibás,ezt elárulom. Persze ha hozzám jöttél volna 20-30 ezres konzultációkra,én is jó kesőn találtam volna meg a hibást (aki természetesen TE nem lehetsz,hiszen akkor ki fog fizetni):)
Gratulálok, hogy az ilyen kretének szaporodnak és ezzel a gondolkodásukkal tönkreteszik a gyerekeiket, és még csak csak hibásnak sem érzik magukat.
Az én anyám is így állt hozzá.
A magam részéről befejeztem a vitát veled, nem sakkozok tovább galambbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!